• Emisiuni
  • Vorbește Lumea
  • Pavel Bartoș, aniversare cu surprize în platoul "Vorbește Lumea". Artistul împlinește 48 de ani

Pavel Bartoș, aniversare cu surprize în platoul "Vorbește Lumea". Artistul împlinește 48 de ani

Actorul și prezentatorul Pavel Bartos împlinește astăzi, 20 ianuarie, 48 de ani. Invitat în platoul "Vorbește Lumea", artistul a avut parte de o serie de surprize din partea prezentatorilor emisiunii, cât și din partea prietenilor.

S-a lăsat cu multe surprize pentru Pavel Bartoș, care a împlinit vârsta de 48 de ani cu multă bucurie și voie bună, așa cum ne-a tot obișnuit. Pentru început, gașca formată din Lili, Shurubel și Bogdan l-a întâmpinat pe actor cu două torturi speciale, urmate de o serie de filmulețe cu urări aniversare din partea prietenilor.

Printe acestea s-au aflat mesaje din partea lui Theo Rose, Inna, Irina Rimes, Andi Moisescu, Mihai Bobonete, Dan Pavel sau Tudor Chirila, precum și alții.

Însă, suprizele nu s-au oprit aici. Pentru a sărbători în pararel și noua producție "Ramon", o comedie în care Pavel Bartos va juca rolul principal, prezentatorii emisiunii "Vorbește Lumea" i-au dăruit actorului o pereche de adidași personalizați, care i-au tăiat răsuflarea.

"Mamă, băi, cum să nu-ți placă. Gata, a câștigat, Golden Buzz. Doamne, mamă. Da, nici nu i-aș încălța că sunt atât de frumoși. Mama, promit, ăștia îi iau la premieră. Doamne Dumnezeule. Mă duc prin toată tara că oricum începe turneul de promovare. Pe 27 suntem la Timișoara, pe 28 suntem la Cluj, pe 29 la Craiova, 31 la București, 1 La București (...). Mama, eu sunt acum ca un copil mic de Moș Crăciun".

În finalul emisiunii, Pavel Bartoș a oferit o interpretare de excepție a piesei "Ramon", creată în colaborare cu Smiley, care i-a amuzat copios pe prezentatori.

Vezi interviul complet în materialul video de mai sus.

Debutul lui Pavel Bartoș ca regizor și comedia „Ramon”

În 2019, Pavel a debutat ca regizor cu scurtmetrajul „Romanian Tradition”. Acesta a debutat la Festivalul de Film Transilvania. La premieră au participat peste 2000 de cinefili, curioși să vadă primul scurt metraj produs de Pavel Bartoș.

În 2023, la patru ani de la debutul său regizoral, Pavel Bartoș surprinde din nou publicul și a lansat lungmetrajul „Ramon”, de această dată din postura de producător.

Filmul „Ramon”, în regia lui Jesus del Cerro și scris de Anghel Dămian, este primul lung metraj pe care Pavel Bartoș îl produce. Lansarea trailerului a avut loc în Muzeul Fotbalului din Bucureșți.

Pavel le-a oferit fanilor câteva detalii despre acțiunea filmului: „Este vorba despre un om bun, foarte bun, pus în diverse situațîi. E luat prin surprindere pentru că nu știe cum să reacționeze și atunci situațiile sunt haioase, pot fi dramatice, dar oricum râzi cu lacrimi. Nu e ușor să faci un film, dar e plăcut când rezultatul e pe măsură”.

Comedia „Ramon” va avea premiera la cinema pe 3 februarie 2023.

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vorbește Lumea

Articole pentru emisiune Vorbește Lumea

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni