• Emisiuni
  • Vorbește Lumea
  • Pavel Bartoș a slăbit 12 kilograme pentru rolul din filmul Ramon: "Acum, am alt tonus! Mă simt bine!"

Pavel Bartoș a slăbit 12 kilograme pentru rolul din filmul Ramon: "Acum, am alt tonus! Mă simt bine!"

Pavel Bartoș a fost invitatul Adelei Popescu în emisiunea Vorbește lumea. Îndrăgitul actor și prezentator i-a povestit acesteia cum a reușit să "topească" 12 kilograme în timp record. 

“Ideea este că nu mi-am propus să dau 10, 15 sau 20 de kilograme. Eu am vrut să slăbesc pentru rolul Ramon din filmul „Ramon”, care începe în 9 aprilie, în regia lui Jesus del Cerro.  E un om bun la suflet (n.red personajul Ramon), care încearcă să facă numai lucruri bune, dar mai mult le strică. Își caută marea iubire, dar să vedem dacă o va găsi sau nu. E o comedie romantică!”, a povestit Pavel Bartoș. 

Prezentatorul de la Românii au talent a mărturisit că nu a ținut o dietă anume și că a făcut mult sport și fasting. 

“Nu am ținut o dietă anume. La un moment dat am văzut că sunt 3.000 de diete pe piață. (...) Eu îmi cunosc destul de bine corpul. În sensul că până la 18 ani eu am fost sportiv. Adică am practicat sporturi și îmi cunosc corpul. Dacă știu că am grijă de el și îi dau ce îi trebuie... știi cum e, mușchiul nu uită, își revine. Am făcut rugby, hochei și patinaj viteză... am făcut și fotbal, am jucat chiar în Divizia C”, a mai spus Pavel Bartoș. 

Mai multe detalii în materialul VIDEO de mai sus

Pe Pavel îl puteți urmări în fiecare vineri la Românii au talent, de la 20.30, la PRO TV. Emisiunea este disponibilă pe VOYO cu 24 de ore înainte să apară la TV. 

Tot pe VOYO puteți urmări Românii au talent: Backstage Boys, o emisiunea exclusiv digitală despre culisele celui mai iubit show de divertisment. Acolo, Smiley și Pavel Bartoș ne fac o retrospectivă, în stilul lor caracteristic, a momentelor de pe scena talentelor. 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vorbește Lumea

Articole pentru emisiune Vorbește Lumea

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni