• PRO TV
  • "Parca ma alerga Hannibal!". Anthony Hopkins si-a inspaimantat fanii cu un material video publicat pe internet

"Parca ma alerga Hannibal!". Anthony Hopkins si-a inspaimantat fanii cu un material video publicat pe internet

"Parca ma alerga Hannibal!". Anthony Hopkins si-a inspaimantat fanii cu un material video publicat pe internet

Anthony Hopkins a postat pe internet un material video cu o durata de 30 de secunde, iar imaginile au fost vizionate de peste 8,8 milioane de utilizatori. 

Actorul in varsta de 80 de ani s-a filmat in timp ce dansa si se stramba in fata camerei. Mimica lui Anthony Hopkins a fost cea care le-a atras imediat atentia fanilor. Miscarile faciale ale actorului i-au speriat pe internauti si asta pentru ca imaginile par desprinse dintr-un film horror. 

Desi actorul zambeste in videoclip, un utilizator a scris intr-un comentariu mesajul "De ce m-am simtit de parca ma alerga Hannibal cat m-am uitat la clipul asta?", conform Daily Mail. 

Materialul video a fost postat de Anthony Hopkins pe Twiiter, cu descrierea "Asta se intampla cand doar muncesti si nu te joci...", o referire clara la replica personajului interpretat de Jack Nicholson in productia "The Shining". 

Anthony Hopkins a cucerit Hollywood-ul cu interpretarile lui dramatice si infricosatoare, dar ultimul lui video a reusit sa ii surprinda chiar si pe cei mai curajosi fani.

Sir Anthony Hopkins joaca acum in serialul Westworld, produs de HBO. Vezi cum a “dansat” Sir Anthony Hopkins in video-ul de jos:


 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni