VORBESTE LUMEA

Daca si vedetele o fac,
hai să o facem împreună!

Stiri

Prima imagine cu bebelusul lui Sore. Cum s-a fotografiat artista alaturi de micuta Erin 28 Martie 2016, 13:42 / 2 comentarii

Prima imagine cu bebelusul lui Sore. Cum s-a fotografiat artista alaturi de micuta Erin

Pe data de 25 martie 2016, Sore a devenit mamica unei fetite de nota 10. Artista a nascut prin cezariana la un spital din Bucuresti.

Amalia Enache, primele declaratii despre minunea din viata ei. Cum se simte si cat de bine arata viitoarea mamica 16 Martie 2016, 12:57 / 1 comentarii

Amalia Enache, primele declaratii despre minunea din viata ei. Cum se simte si cat de bine arata viitoarea mamica

Amalia Enache are parte de una dintre cele mai frumoase experiente din viata unei femei. Frumoasa prezentatoare urmeaza sa devina mamica, iar echipa Vorbeste lumea a reusit sa stea de vorba cu ea despre etapa prin care trece.

Antonia, cea mai frumoasa mamica 11 Martie 2016, 15:06 / 0 comentarii

Antonia, cea mai frumoasa mamica

Antonia a fost invitata in platoul emisiunii Vorbeste lumea, iar aparitia ei a fost, asa cum ne-a obisnuit deja, stralcitoare. Imbracata cu o salopta plina de sclipici auriu, Antonia a dovedit din nou ca poate fi considerata fara probleme una dintre cele mai frumoase femei din Romania.

Primavara incepe cu Sore care lanseaza cel mai recent single: "Un minut" - VIDEO 02 Martie 2016, 12:23 / 5 comentarii

Primavara incepe cu Sore care lanseaza cel mai recent single: "Un minut" - VIDEO

Sore lanseaza astazi cel mai recent single al sau, “Un Minut”. O poveste de dragoste cu un mesaj puternic, piesa “Un minut” vorbeste despre frumusetea dragostei, dar si despre riscurile pe care le poti intampina.

Adela Popescu, sfaturi valoroase pentru viata. Cum s-a fotografiat in prima zi de primavara si ce mesaj are 02 Martie 2016, 11:40 / 0 comentarii

Adela Popescu, sfaturi valoroase pentru viata. Cum s-a fotografiat in prima zi de primavara si ce mesaj are

Adela Popescu este una dintre vedetele din Romania care se mandresc de fiecare data cu membrii familiilor lor. Adela le-a facut chiar si cunostinta fanilor sai cu rudele de care este foarte atasata, prin postarile de pe pagina sa de socializare.

Adela Popescu, imagine de mii de like-uri! Ce fotografie a postat si cat de bine arata viitoarea mamica 29 Februarie 2016, 16:40 / 1 comentarii

Adela Popescu, imagine de mii de like-uri! Ce fotografie a postat si cat de bine arata viitoarea mamica

Adela Popescu si Radu Valcan au anuntat, in preajma Craciunului, ca vor deveni parinti. Desi Adela se pregateste sa fie mamica, corpul prezentatoarei emisiunii Vorbeste lumea nu a suferit schimbari majore. Iar dovada stau fotografiile pe care chiar ea le posteaza pe retelele de socializare.

Enrique Iglesias, interviu in exclusivitate la "Vorbeste lumea" 11 Februarie 2016, 14:35 / 1 comentarii

Enrique Iglesias, interviu in exclusivitate la "Vorbeste lumea"

Vorbeste lumea, emisiunea care aduce telespectatorilor, de luni pana vineri, cele mai noi informatii din lumea mondena si sfaturi utile din domenii variate, a trecut granitele tocmai pana in insoritul Miami, unde celebrul cantaret Enrique Iglesias a oferit echipei un interviu in exclusivitate!

Bianca Moga, o mamica de nota 10. Prima aparitie publica a sotiei lui Marius Moga dupa nasterea micutei Maria Elisabeta 05 Februarie 2016, 15:33 / 0 comentarii

Bianca Moga, o mamica de nota 10. Prima aparitie publica a sotiei lui Marius Moga dupa nasterea micutei Maria Elisabeta

Bianca Moga a adus pe lume o fetita in luna octombrie a anului trecut, iar de atunci si pana acum, atat ea cat si Marius Moga s-au concentrat asupra cresterii micutei.

Adela Popescu si Cove spun ce "Vorbeste lumea" in noul sezon, care incepe astazi, la PROTV 04 Ianuarie 2016, 12:07 / 16 comentarii

Adela Popescu si Cove spun ce "Vorbeste lumea" in noul sezon, care incepe astazi, la PROTV

Vorbeste lumea debuteaza in cel de-al doilea sezon in forta, cu o noua formula si un nou look. Incepand de astazi, Adela Popescu este noua colega de platou a lui Cove! Cei doi le vor aduce telespectatorilor in fiecare zi, de luni pana joi, cele mai noi informatii din lumea mondena si sfaturi utile din domenii variate.