VORBESTE LUMEA

Daca si vedetele o fac,
hai să o facem împreună!

Stiri


	Adela Popescu a vorbit despre sarcina. Cand urmeaza sa nasca frumoasa prezentatoare 
13 Aprilie 2016, 13:17 / 4 comentarii

Adela Popescu a vorbit despre sarcina. Cand urmeaza sa nasca frumoasa prezentatoare 

Adela Popescu si Gabriel Covesanu au discutat pe pagina Vorbeste cu lumea cu fanii emisiunii si au raspuns intrebarilor venite din partea acestora.


	Razvan Vasilescu a acordat primul interviu despre operatia pe inima la "Vorbeste lumea"
12 Aprilie 2016, 18:26 / 0 comentarii

Razvan Vasilescu a acordat primul interviu despre operatia pe inima la "Vorbeste lumea"

Actorul Razvan Vasilescu s-a confruntat cu probleme de sanatate in ultimul timp, care au condus la o operatie pe cord. El a oferit primul interviu dupa interventia chirurgicala echipei Vorbeste lumea, in care povesteste cum s-a simtit si care sunt lucrurile cu care se confrunta acum. In editia de MIERCURI, telespectatorii vor afla, direct de la actor, cum se simte si ce planuri are.


	DJ PROJECT lanseaza single-ul SEVRAJ, feat Ela Rose
11 Aprilie 2016, 15:05 / 0 comentarii

DJ PROJECT lanseaza single-ul SEVRAJ, feat Ela Rose

Dupa ce Adela Popescu a ramas insarcinata si a trebuit sa se retraga, dupa 4 ani, din colaborarea cu DJ Project, Gino Manzotti si DJ Maxx au fost nevoiti sa-si caute o noua solista.

Prima imagine cu bebelusul lui Sore. Cum s-a fotografiat artista alaturi de micuta Erin 28 Martie 2016, 13:42 / 2 comentarii

Prima imagine cu bebelusul lui Sore. Cum s-a fotografiat artista alaturi de micuta Erin

Pe data de 25 martie 2016, Sore a devenit mamica unei fetite de nota 10. Artista a nascut prin cezariana la un spital din Bucuresti.

Amalia Enache, primele declaratii despre minunea din viata ei. Cum se simte si cat de bine arata viitoarea mamica 16 Martie 2016, 12:57 / 1 comentarii

Amalia Enache, primele declaratii despre minunea din viata ei. Cum se simte si cat de bine arata viitoarea mamica

Amalia Enache are parte de una dintre cele mai frumoase experiente din viata unei femei. Frumoasa prezentatoare urmeaza sa devina mamica, iar echipa Vorbeste lumea a reusit sa stea de vorba cu ea despre etapa prin care trece.

Antonia, cea mai frumoasa mamica 11 Martie 2016, 15:06 / 0 comentarii

Antonia, cea mai frumoasa mamica

Antonia a fost invitata in platoul emisiunii Vorbeste lumea, iar aparitia ei a fost, asa cum ne-a obisnuit deja, stralcitoare. Imbracata cu o salopta plina de sclipici auriu, Antonia a dovedit din nou ca poate fi considerata fara probleme una dintre cele mai frumoase femei din Romania.

Primavara incepe cu Sore care lanseaza cel mai recent single: "Un minut" - VIDEO 02 Martie 2016, 12:23 / 5 comentarii

Primavara incepe cu Sore care lanseaza cel mai recent single: "Un minut" - VIDEO

Sore lanseaza astazi cel mai recent single al sau, “Un Minut”. O poveste de dragoste cu un mesaj puternic, piesa “Un minut” vorbeste despre frumusetea dragostei, dar si despre riscurile pe care le poti intampina.

Adela Popescu, sfaturi valoroase pentru viata. Cum s-a fotografiat in prima zi de primavara si ce mesaj are 02 Martie 2016, 11:40 / 0 comentarii

Adela Popescu, sfaturi valoroase pentru viata. Cum s-a fotografiat in prima zi de primavara si ce mesaj are

Adela Popescu este una dintre vedetele din Romania care se mandresc de fiecare data cu membrii familiilor lor. Adela le-a facut chiar si cunostinta fanilor sai cu rudele de care este foarte atasata, prin postarile de pe pagina sa de socializare.