• Emisiuni
  • Vorbește Lumea
  • Otniela Sandu și Radu Constantin, un cuplu ca-n filme! Cum a început povestea lor de dragoste

Otniela Sandu și Radu Constantin, un cuplu ca-n filme! Cum a început povestea lor de dragoste

Una dintre cele mai sexy concurente care a trecut pragul “Fermei” nu mai este singură și și-a găsit sufletul pereche. Frumoasa Otniela Sandu a fost prezentă în platoul emisiunii “Vorbește lumea”, alături de noul ei iubit. 

Radu Constantin este tânărul care a reușit s-o cucerească pe superba blondină. Cei doi și-au oficializat relația pe contul de Instagram, în prima zi din an.

Otniela Sandu (30 de ani) și Radu Constantin (26 de ani) au povestit în cadrul emisiunii cum a început povestea lor de dragoste. Se pare că totul a pornit de la o cutie de bomboane cu ciocolată: „Povestea noastră e un pic mai altfel. La început, ea fără să vrea era să mă omoare”, a spus amuzat Radu. Mai exact, Otniela i-a pregătit tânărului o cutie de bomboane, după ce acesta i-a comentat la una din pozele de pe Instagram. Radu a povestit că era să se înece cu un sâmbure pe care l-a găsit într-o bomboană. 

Cei doi îndrăgostiți au făcut deja un pas important în relația lor. Pe lângă faptul că de două luni s-au mutat împreună, Otniela și-a dus iubitul la părinți, de Sărbători: „Este prima cină în familia mea în care eu am venit cu cineva. Surorile mele sunt căsătorite, eu niciodată nu am venit cu nimeni”.

Iubitul Otnielei este destul de popular în social media. Tânărul de 26 de ani face vlogg-uri, sketch-uri și seriale, care se bucură de mare succes.  

Mai multe declarații de la cei doi îndrăgostiți în materialul VIDEO de mai sus

Fotografii: Instagram otniela

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vorbește Lumea

Articole pentru emisiune Vorbește Lumea

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni