• PRO TV
  • Olimpia Melinte și Diana Sar, în superproducția ”VLAD”: ”Suntem ca două surori de la tați diferiți”

Olimpia Melinte și Diana Sar, în superproducția ”VLAD”: ”Suntem ca două surori de la tați diferiți”

Olimpia Melinte și Diana Sar, în superproducția ”VLAD”: ”Suntem ca două surori de la tați diferiți”

Olimpia Melinte și Diana Sar sunt două prezențe pline de farmec în ”VLAD”, primul serial românesc realizat la standarde cinematografice.

”VLAD”, evenimentul cinematografic al anului la PRO TV, este varianta modernă a Contelui de Monte Cristo. Vlad (interpretat de Adi Nartea) revine în viața prietenilor care l-au trădat, Ștefan Dragomir (Andrei Aradits) și Leonard Cazacu (Emilian Oprea), iar planurile sale de răzbunare depășesc orice imaginație.

Citește și: Adi Nartea, protagonistul superproducției ”VLAD”: ”Este povestea modernă a Contelui de Monte Cristo”

Eliza (Olimpia Melinte) este iubirea vieții lui Vlad, căsătorită în prezent cu Ștefan Dragomir. Roxana (interpretată de Diana Sar) este sora mai mică a Elizei. Este personajul cel mai inocent din cadrul anturajului, dar asta nu înseamnă că este cel mai slab. De fapt, ar putea fi cea mai puternică dintre toți.

Olimpia Melinte și Diana Sar au vorbit, într-un interviu pentru protvplus.ro, despre rolurile pe care le interpretează în superproducția ”VLAD”, dar și despre relația dintre ele.

Suntem tot timpul la filmări și acolo suntem ca două surori. Două surori de la tați diferiți”, glumește Olimpia. Aceasta descrie, în câteva cuvinte, personajul surorii sale din serial, Roxana: ”Este lumina ochilor mei. E zâmbetul meu de dimineață. Este delicată, este sensibilă și foarte frumoasă”. 

La rândul ei, Diana Sar vorbește despre personajul Olimpiei, Eliza Dragomir: ”Pentru mine, este singurul sprijin. Persoana în care am cea mai mare încredere, persoana pe care o iubesc cel mai mult și, tot așa, foarte frumoasă”.

La un moment, Eliza și Roxana vor fi implicate într-un triunghi amoros. Diana Sar spune că, în viața reală, nu s-ar putea îndrăgosti de iubitul surorii sale. ”Nu știu dacă ar putea să fie posibil, din moment ce este iubitul surorii mele, nu prea mă mai pot uita la el. Este ceva ce se anulează în tot corpul, dacă ar fi iubitul surorii mele”. 

Olimpia Melinte adaugă și ea: ”Da, nici eu nu pot să mă gândesc la alta. Odată venit în familie, e ca un frate, cumva. Nu cred că m-aș putea îndrăgosti”.

Superproducția ”VLAD” este regizată de Jesus del Cerro și adună în distribuție nume cunoscute precum Adrian Nartea, Andrei Aradits, Emilian Oprea, George Piștereanu, Bebe Cotimanis, Aura Călărașu, Dan Condurache sau Ion Haiduc.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni