• Emisiuni
  • Vorbește Lumea
  • Olimpia Melinte, între familie și actorie! Cum face actrița față cu brio provocărilor de zi cu zi

Olimpia Melinte, între familie și actorie! Cum face actrița față cu brio provocărilor de zi cu zi

De câteva săptămâni, Olimpia Melinte se împarte între filmări și copii. Îndrăgita actriță din serialul VLAD a povestit cum reușeste să le facă atât de bine pe amândouă în emisiunea "Vorbește lumea". 

“Pur și simplu cred că mi-am setat creierașul să funcționeze așa. Să vedem ce se va întâmpla după ce vor crește copiii, după ce voi termina filmările. (...) Va fi totul bine! Sasha are 6 ani deja, iar Ingrid are 2 luni și jumătate și e absolut minunat! Doarme noaptea și mami e tare fericită pentru că poate și ea să-și continue viața liniștită! Mă ajută și buni Zina, adică soacra mea. E acolo pe fază tot timpul”, a povestit actrița.

Olimpia Melinte a dat și câteva detalii despre ultimul sezon VLAD. Actrița a mărturisit că Sasha merge uneori cu ea pe platourile de filmare, în timp ce Ingrid rămâne acasă cu bunica. 

“Îmi place așa de mult de Eliza în sezonul ăsta și dacă aș putea să țin minte și tot textul, pentru că memoria mea e praf în perioada asta, aș fi mult mai relaxată”, a spus râzând Olimpia. 

“Eliza e pe putere de data asta. S-a reîntors cumva, își revine. O vedem foarte pozitivă și foarte puternică. Și mie îmi place tare mult treaba asta pentru că până acum a suferit atât... Deci, vreau să vă spun că am citit primele 9 episoade și sunteți pregătiți? Nu plâng! Gata, s-a terminat! I s-au uscat și Elizei lacrimile după trei ani de zile”, a mai spus actrița în aceeași notă comică.

Mai multe în materialul VIDEO de mai sus

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vorbește Lumea

Articole pentru emisiune Vorbește Lumea

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni