• Emisiuni
  • Vorbește Lumea
  • Oana Rotariu, supravieţuitor Colectiv: “Cea mai mare durere e aceea pe care n-o poți simți”

Oana Rotariu, supravieţuitor Colectiv: “Cea mai mare durere e aceea pe care n-o poți simți”

În seara de 30 octombrie 2015, Oana Rotariu avea să dea o luptă grea. Deși ieșise să petreacă alături de prieteni, Oana a trecut prin cele mai grele clipe din viața ei.

Era în clubul Colectiv și aici Oana avea de înfruntat o mare cumpănă, un obstacol ce i-a schimbat uluitor modul și perspectiva de a gândi.

Despre toate acestea și mai mult, Shurubel și Adela Popescu au discutat în emisiunea de azi, la “Vorbește Lumea", o ediție, ca de fiecare dată, plină de informații utile și invitați de speciali.

Incendiul din clubul Colectiv a fost un șoc imens pentru Oana Rotariu, dar în ciuda incidentului, dorința de a trăi a fost mai mare! Nefastul eveniment prin care ea a trecut și pe care nu-l regretă, pentru că “nu avea cum să-l preîntâmpine”, a ajutat-o să devină mai echilibrată, prețuind acum mai mult decât orice clipele "în care poate să respire liberă", lăsând deoparte grijile și stresul cotidian.

Oana Rotariu este o lecție de curaj și putere: "medicii îmi dăduseră doar 5% șanse de supraviețuire."
 
Cea mai mare durere e aceea pe care n-o poți simți. Depresia te lasă fără sentimente. (…) Am avut momente când am căutat pe Internet cum să mă omor. (…) Încă de când eram în spital căutam ajutorul medicilor. Acolo am stat de vorbă cu mai mulți psihologi. Vă spun! E atât de important să avem grijă de sănătatea noastra mintală. Și acum mai retrăiesc trauma...
 
Urmărește mai multe în materialul video de mai sus. 
 
Foto: Captură emisiune

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vorbește Lumea

Articole pentru emisiune Vorbește Lumea

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni