• PRO TV
  • O sarcina in 60 de secunde. Un viitor tatic si-a fotografiat zilnic sotia insarcinata. Detaliul pe care l-a observat

O sarcina in 60 de secunde. Un viitor tatic si-a fotografiat zilnic sotia insarcinata. Detaliul pe care l-a observat

O sarcina in 60 de secunde. Un viitor tatic si-a fotografiat zilnic sotia insarcinata. Detaliul pe care l-a observat

Vestea ca va deveni tata l-a bucurat peste masura pe Byron Lou. Barbatul a dorit sa isi aminteasca fiecare zi in care sotia sa a fost insarcinata, motiv pentru care a decis sa o fotografieze zilnic. 

Timp de noua luni, barbatul si-a imortalizat sotia in diferite ipostaze si a surprins modul in care corpul femeii se transforma in timpul sarcinii.  

La final, cele 300 de fotografii au fost montate intr-un videoclip time-lapse. Lou a explicat ca a avut o surpriza cand a privit rezultatul, intrucat si-a dat seama cat de mult s-au schimbat lucrurile in noua luni: de la camera in care au fost realizate fotografiile, pana la cainii familiei, care au crescut si ei.

"Cand am aflat ca sotia mea este insarcinata, m-am gandit ca ar fi o oportunitate foarte buna sa-i surprind sarcina in imagini, insa am fost surprins cand am observat cat mult s-au schimbat lucurile in jurul meu", a scris barbatul in descrierea clipului publicat pe YouTube.

In imagini mai apar si cei doi caini ai familiei, Dunder si Munster, care sunt nedezlipiti de tanara insarcinata si, mai apoi, de patutul copilului. Videoclipul a strans peste 13 milioane de vizualizari pe YouTube.


Avand in vedere succesul pe care l-a avut videoclipul incarcat pe YouTube, Byron Lou a decos ca ar fi o idee buna daca ar proceda la fel si in primul an de viata al micutului sau. Bebelusul familiei a fost fotografiat in fiecare zi in patutul sau, iar la finalul anului, barbatul a realizat un videoclip adorabil. Bineinteles, cele doua patrupede ale familiei nu aveau cum sa lipseasca din peisaj. 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni