• PRO TV
  • Nu stii care e mama si care e fiica. Alina Eremia, imagine de mii de like-uri. Cum arata mama frumoasei vedete

Nu stii care e mama si care e fiica. Alina Eremia, imagine de mii de like-uri. Cum arata mama frumoasei vedete

Nu stii care e mama si care e fiica. Alina Eremia, imagine de mii de like-uri. Cum arata mama frumoasei vedete

Dupa piese de succes cu artisti de top precum Alex Velea, Gabriel Cotabita, Cabron, Puya si altii, Rashid sparge gheata si lanseaza primul lui single in colaborare cu o voce feminina, alegand-o pe Alina Eremia sa cante si sa fie protagonista alaturi de el in “Filme”.

"Eram intr-o seara la studioul Golden Boy Society cu Alex Velea si am inceput sa scriem versurile dintr-un joc de cuvinte, #Filme si #FeelMe. Cu siguranta, cu totii avem scenarii si filme si cateodata ne imaginam cum ar fi sa jucam in ele. Eu sunt cinefil convins si in fiecare piesa pe care o lansez pun ceva din viata personala. Sunt incantat de colaborarea cu Alina, mai ales ca e prima mea piesa cu o voce feminina, iar ea are un timbru cu personalitate si e o artista fresh", spune Rashid despre noul lui single cu Alina Eremia.

La randul ei, Alina Eremia adauga: "Rashid este un artist pe care eu il apreciez si m-a bucurat propunerea lui si a lui Alex Velea de a fi vocea feminina pe piesa "Filme", care mi-a placut de la prima ascultare. Fiecare poate trai o poveste de dragoste ca in filme, iar tu poti fi regizorul propriului tau film."

Alina Eremia este una dintre cele mai apreciate cantarete, piesele ei avand milioane de vizualizari si ajungand mereu in fruntea topurilor muzicale. 

Alina este in plina ascensiune muzicala, dar nu uita nicio secunda de familia sa. Artista a postat de curand pe pagina de Facebook o imagine cu fratele si mama sa, iar descrierea i-a emotionat imediat pe fani: "My beautiful family! ❤❤ ‪#‎lovethem‬ ‪#‎mycomfort‬".

 

My beautiful family! ❤️❤️ #lovethem #mycomfort

Posted by Alina Eremia on Wednesday, November 18, 2015
 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni