• PRO TV
  • Nicole Kidman a dezvăluit de ce îi e recunoscătoare lui Tom Cruise, fostul ei soț

Nicole Kidman a dezvăluit de ce îi e recunoscătoare lui Tom Cruise, fostul ei soț

Nicole Kidman a dezvăluit de ce îi e recunoscătoare lui Tom Cruise, fostul ei soț

Actrița australiană Nicole Kidman (51 de ani) a mărturisit într-un articol semnat chiar de ea în New York Magazine că s-a simțit foarte în siguranță în timpul mariajului de 11 ani cu Tom Cruise.

Nicole Kidman a scris un articol pentru publicația americană despre putere și despre deciziile importante pe care le-a luat în viață. Una dintre aceste decizii a fost aceea de a se căsători foarte devreme, cu un bărbat care emana putere și siguranță de sine. Se întâmpla în 1990, în ajunul Crăciunului, când Kidman (22 de ani) și Cruise (24 de ani) și-au legat destinele. Pe atunci credeau că va fi pe viață, însă au fost împreună doar 11 ani. 

Actrița a dezvăluit de ce îi este profund recunoscătoare lui Tom Cruise, în ciuda faptului că nu a reușit să dea naștere niciunui copil în timpul mariajului lor. „M-am măritat din dragoste, dar fiind căsătorită cu un bărbat atât de puternic m-a ținut la adăpost de hărțuiri sexuale”, spune Kidman în articolul pe care îl semnează. Actrița mărturisește că a fost victima unor remarci cu tentă sexuală și unor hărțuiri de acest gen în copilărie, însă nu vrea să le expună în public.

Însă, ceea ce vrea să facă este să vorbească despre ele din postura de actor și producător de film. Nicole Kidman a dezvăluit că în prezent lucrează la un film despre viața lui Roger Ailes, fostul președinte al Fox News acuzat de hărțuire sexuală. Kidman joacă alături de Charlize Theron și Margot Robbie, însă filmul se confruntă cu niște probleme legate de producție. Compania care ar fi trebuit să realizeze acest film, deținută de fiica șefului Oracle – Megan Ellison – s-a retras din proiect. Se pare că Bron Studios din Canada și-a exprimat intenția de a co-finanța pelicula.


Tom Cruise a intentat divorț din cauza copiilor

Într-un interviu acordat revistei Marie Claire în 2007, Kidman a recunoscut că și-a dorit copii cu Tom Cruise din prima clipă. Actrița a rămas gravidă, însă, din cauza unor complicații, sarcina ei a fost una extrauterină. În aceste condiții, cei doi au decis să adopte doi copii – Isabella Jane (26 de ani) și Connor Anthony (23 de ani). 

Copiii adoptați de Nicole și Tom

Însă, cuplul nu a putut trece peste faptul că nu au avut copii biologici, iar cei doi au divorțat în 2001. Cererea de separare a fost depusă de Cruise, la două zile după ce un purtător de cuvânt al actorilor a făcut public anunțul despărțirii.

Citește și: Motivul pentru care Tom Cruise refuză să o vadă pe fiica lui de 5 ani, Suri

A făcut copii cu Keith Urban

În 2005, Nicole Kidman și-a refăcut viața alături de cântărețul neo-zeelandez Keith Urban (50 de ani). Actrița a avut două sarcini reușite, în urma cărora au venit pe lume cele două fete ale lor, Sunday Rose (10 ani) și Faith Margaret (8 ani).  

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni