Mihai Meiroș, de la Vocea României: Curajul și succesul au foarte mare legătură

Mihai Meiroș, de la Vocea României: Curajul și succesul au foarte mare legătură

Mihai Meiroș, concurentul lui Tudor Chirilă de la ”Vocea României”, consideră că cea mai realizare a sa, în plan artistic, a fost faptul că a ajuns în galele live ale emisiunii de la PRO TV.

Ce înseamnă succesul pentru concurenții Vocea României? Inspirați de Campania Ciuc, stăm de vorbă cu concurenții despre infinitele fațete ale succesului, despre ce îi motivează în fiecare zi și astfel  creionăm Succesul Din România Nouă.

Aici și acum, la Vocea României, ne-am propus să redefinim împreună ideea de experiență, muzică sau artist “de succes”.

Mihai Meiroș are 31 de ani, este din București și în prezent lucrează ca MC și solist vocal. În plan personal, cea mai mare realizare a lui Mihai este momentul când și-a strâns în brațe băiețelul, acum în vârstă de trei ani. 

În plan artistic, acesta recunoaște că participarea la ”Vocea României”, în echipa lui Tudor Chirilă, este cel mai mare succes de până acum.

Mihai spune că experiența numită ”Vocea României” l-a schimbat radical: ”Am devenit mai muncitor. Am ajuns să cred că dacă nu muncești, nu ai succes. E foarte simplă ecuația”.

În acest sens, Mihai a primit și un sfat foarte valoros de la Tudor: ”După ce am terminat etapa de Knock-out, mi-a zis să fiu cât mai serios și să lucrez cât mai mult”. 

Concurentul din echipa lui Tudor Chirilă crede că succesul și curajul merg mână în mână: ”Dacă nu ai curaj să pășești și să lupți, să muncești, nu ai cum să ajungi la succes.”

Cât despre momentul de succes pe care Mihai crede că-l va povesti prietenilor, la o bere, și peste 20 de ani...  ”Momentul de succes de la Vocea a fost când am rostit ultimul cuvânt din piesă, la audiții, și am văzut că s-a întors Tudor. Eram ferm convins că nu o să trec, aveam mega-emoții, tremuram tot... m-am și tăvălit pe jos, pe acolo, și am zis asta e: dacă am reușit să trec de scaune, clar, aveam deja filmul făcut. Trebuie să merg mai departe, cât mai sus!”.

Ciuc crede că succesul sună altfel pentru fiecare dintre noi. Și de aceea ne propune să îl privim dintr-un unghi nou, să căutăm noi sensuri care vorbesc despre ce e important pentru noi. 

Succesul de “acum și aici”. Idei, oameni, povești, perspective altfel.  

Inspirați de aceste perspective ne întrebăm cum se vede succesul la Vocea României. Acesta este succesul din România Nouă.

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni