• Emisiuni
  • Vorbește Lumea
  • Mihai Margineanu povesteste despre nunta lui astazi, la "Vorbeste lumea", de la 15:00, la PROTV

Mihai Margineanu povesteste despre nunta lui astazi, la "Vorbeste lumea", de la 15:00, la PROTV

Mihai Margineanu povesteste despre nunta lui astazi, la "Vorbeste lumea", de la 15:00, la PROTV

In editia de ieri, Nadine, Sore, Vica Blochina si Razvan Fodor au vorbit despre diferentele mari de varsta in cuplu. Andreea Marin a venit in platoul emisiuni pentru a impartasi experienta ei pe aceasta tema. Ea a vorbit deschis despre relatia ei cu Tuncay si le-a marturisit ca: “Pana la urma, este vorba despre chimie, potrivire, dar si despre caracter!”. 

Tuncay, sotul Andreei Marin, a marturisit in exclusivitate intr-un material pentru Vorbeste lumea ca isi doreste 3 copii. Despre subiectul zilei, a spus: “In dragoste nu exista diferente!”. 

Telespectatorii au aflat si ce le mai rezerva astrele, dar si retete interesante de cocktail-uri, care sa ii energizeze pe parcursul unei zile lungi de vara.  

In editia de astazi, cei patru prezentatori vor vorbi despre nunti cu traditii versus nunti neconventionale. Alaturi de ei va fi Mihai Margineanu, care va povesti despre cum a fost la nunta lui neconventionala si de ce a ales sa o faca astfel. 

Nu vor lipsi sfaturile pentru miri legate de nunta, cum sa iti alegi verighetele, accesoriile, costumul, sfaturile pentru invitati, care de cele mai multe ori se confrunta cu probleme legate de vestimentatie si coafura, iar telespectatorii o vor vedea pe Vica asa cum nu au mai vazut-o niciodata pana acum. 

Vorbeste lumea – de luni pana vineri, de la 15:00 la 17:00, numai la PRO TV!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vorbește Lumea

Articole pentru emisiune Vorbește Lumea

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni