Mihai Bobonete, prima declarație după ce s-a vindecat de Covid-19

Mihai Bobonete a intrat în direct, prin skype, în emisiunea Vorbește lumea și a vorbit starea lui de sănătate, după ce s-a vindecat de Covid-19. De asemenea, actorul a povestit despre atmosfera de la filmări, pe timp de pandemie. 

Mihai Bobonete spune că a avut o formă ușoară a bolii.

Sper că am scăpat fără mari repercusiuni, dar încă n-am ajuns să fac tomograful la plămâni, care se face la 2-3 săptămâni, după ce ieși din izolare. Eu am abia o săptămână de când am ieșit din izolare. Copiii, slavă Domnului, au trecut cel mai ușor prin treaba asta (...). Nu e foarte funny să stai cu copiii să știi că toți sunt bolnavi, să știi că dacă boala ar lua-o în altă direcție nu are cine să te ajute, știm care e situația prin spitale”, a spus actorul. 

Bobonete s-a izolat în mansarda casei sale, care este amenajată cu toate cele necesare. De altfel, acolo se află și biroul lui. Actorul a mărturisit, în stilul său umoristic, cum se pregătește de sărbători. 

Le-am luat în ordine, întâi am făcut Covid, toată familia, daa. Nu faci sărbătorile înainte și brăduțul înainte să faci covidul. Brăduțul l-am făcut când am ieșit din izolare. Acum facem convalescența, după care Crăciunul”.

Actorul a povestit și despre atmosfera de la filmări în perioada de pandemie, menționând că a fost destul de dificil:  

„Dragoș a organizat o producție care era protejată din cap până în picioare. Se stătea cu mască, geluri, se mânca separat, unde noi acolo eram o familie, mâncam toți în același loc. Gândiți-vă că noi suntem 13 actori și avem 2 rulote. Acum s-a schimbat treaba. 

Urmărește mai multe detalii în materialul video de mai sus. 



Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vorbește Lumea

Articole pentru emisiune Vorbește Lumea

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni