• PRO TV
  • Mihaela Radulescu, Sandra Izbasa, Corina Bud, Adrian Nartea si Vlad Logigan isi depasesc limitele la Fort Boyard

Mihaela Radulescu, Sandra Izbasa, Corina Bud, Adrian Nartea si Vlad Logigan isi depasesc limitele la Fort Boyard

Mihaela Radulescu, Sandra Izbasa, Corina Bud, Adrian Nartea si Vlad Logigan isi depasesc limitele la Fort Boyard

Din 1 octombrie, de la 20:30, aventura Fort Boyard incepe numai la PRO TV! 

Paul Ipate si Octavian Strunila s-au pregatit intens pentru cea mai dura competitie din oceanul Atlantic! Mihaela Radulescu, Sandra Izbasa, Corina Bud, Adrian Nartea si Vlad Logigan trec peste obstacole si fac fata unor provocari ce trec dincolo de limitele imaginatiei. 

Fortareata originala ascunde probe destinate sa testeze curajul, determinarea si concentrarea concurentilor pentru a aduce in fata telespectatorilor momente senzationale! 

Mihaela Radulescu a demonstrat, in nenumarate randuri, ca are adrenalina in sange: „E genul de spectacol in care totul se intampla pe bune! Nimic nu e contrafacut sau usor. E despre cat poate lupta creierul cu limitele pe care credeai ca le ai. E emotie data la maxim, e adrenalina si suspans, e cel mai tare show pe care l-am urmarit de cand eram copil si in care am incredibila ocazie sa particip la PRO TV!”.

Sandra Izbasa este campioana care face performanta in orice actiune in care se implica, iar acum a reusit sa isi depaseasca limitele si la Fort Boyard: „Am vazut Fort Boyard difuzat la noi cu ani in urma si urmaream toate probele cu sufletul la gura, misterul si reusitele concurentilor. Traiam intens cu ei si victoriile, dar si esecurile, imi doream sa fiu acolo, mai ales in tabara cu reusite.  Imi place competitia si sa castig. Am acceptat invitatia de a participa la acest concurs pentru ca imi doream ca visul sa devina realitate. Am fost o echipa exceptionala si am luptat de la inceput pana la sfarsit. Atmosfera a fost  deosebita si ma bucur pentru ca am avut ocazia de a filma competitia chiar in fortul original, din Franta!”.

Corina Bud a demonstrat cu fiecare aparitie a ei ca este o fire curajoasa: „Eu ma angrenez doar in proiecte care sunt pentru sufletul meu, pe care le simt pana la ultima celula. Am acceptat provocarea pentru ca mereu caut lucruri care  ma imping sa imi depasesc limitele, iar Fort Boyard a venit intr-o perioada in care eu ma antrenez foarte mult, fac catarari si practic mai multe sporturi. A fost o ocazie foarte buna de a vedea cat am evoluat, atat fizic, cat si emotional!”.

Prezentatorul Adrian Nartea este o fire sportiva, care a nu a stat nicio secunda pe ganduri pentru a accepta provocarea: „Am acceptat provocarea Fort Boyard pentru ca sunt sportiv si competitiv din fire, pentru ca atunci cand vedeam, la PRO TV, Fort Boyard-ul francez, cand eram mic, visam sa ajung si eu la acele probe pentru ca stiam ca le pot face mai bine. Dar mai ales, am acceptat pentru ca stiam ca voi ajunge sa colaborez, chiar sa fac o echipa , cu niste oameni extraordinari, profesionisti alaturi de care as putea sa accept orice fel provocare!”.

Actorul Vlad Logigan este o fire nostalgica, iar noua provocare i-a dat ocazia sa isi depaseasca limitele: „Am acceptat provocarea de a participa la Fort Boyard pentru ca, atunci cand eram mic, PRO TV-ul dadea emisiunea asta in varianta frantuzeasca, si ma uitam impreuna cu sora mea, la aproape fiecare emisiune, cu sufletul la gura. Iar ocazia de a participa, 20 de ani mai tarziu, la ceva ce vedeam la TV cand eram mic si imi placea, se arata a fi una de neratat!”.

Din 1 octombrie, de la 20:30, jocul jocurilor incepe, numai la PRO TV! Paul Ipate si Octavian Strunila sunt gata sa spuna: “Incepe Fort Boyard!”.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni