• PRO TV
  • Isi dadea intalnire cu barbati de pe site-uri matrimoniale, doar ca sa manance gratis la restaurant de 3 ori pe saptamana. Dezvaluirile scandaloase ale unei bloggerite

Isi dadea intalnire cu barbati de pe site-uri matrimoniale, doar ca sa manance gratis la restaurant de 3 ori pe saptamana. Dezvaluirile scandaloase ale unei bloggerite

Isi dadea intalnire cu barbati de pe site-uri matrimoniale, doar ca sa manance gratis la restaurant de 3 ori pe saptamana. Dezvaluirile scandaloase ale unei bloggerite

Un articol publicat de o tanara din America pe site-ul Xojane a starnit un adevarat scandal pe internet.

Brittny Pierre  a marturisit intr-un post, cu lux de amanunte, cum obisnuia ea in timpul studentiei sa agate barbati pe net, doar ca sa obtina niste mese gratis la restaurant.

Pe vremea cand era studenta in New York si visa sa devina o cantareata cunoscuta, dar nu avea deloc bani, lui Brittny i-a venit o idee “geniala”, ca sa se poata intretine mai usor.

Si-a facut cont pe doua site-uri matrimoniale si a asteptat sa fie abordata de barbati, pentru ca apoi sa fie invitata la masa in oras.

Fata nu era deloc interesata de o relatie si tot ce avea in gand era sa poata manca gratis: “Unul din cei cu care m-am intalnit era un afemeiat care se uita dupa toate femeile din restaurant, inclusiv dupa chelnerite. Atunci mi-am comandat cea mai scumpa mancare, desi nu-mi plac fructele de mare, si mi-am luat si desert! A fost cea mai buna masa din viata mea!”, a povestit americanca, incantata.

Reactiile celor care au aflat de planul ei, destul de indoielnic din punct de vedere moral, sunt impartite: “Dupa cateva luni in care am vorbit cu vreo 100 de barbati si am avut vreo 60 de intalniri, am decis sa pun capat acestui plan de a obtine mese gratis.

Cand le-am povestit si prietenilor mei, majoritatea fetelor au zis ca-i o idee geniala, iar baietii au fost dezamagiti de mine si mi-au spus ca mai josnic de atat nu se poate
! ” a recunoscut tanara.

Articolul, care a generat sute de comentarii, se incheie fara ca ea sa dea vreun semn de remuscare: “Nu vad ce-am facut gresit. Am cunoscut o multime de barbati, mi-am imbunatatit calitatile de actrita, mi-am dat seama ce imi place si ce nu la sexul opus si am descoperit foarte multe lucruri despre mine, din moment ce vorbeam pe acest subiect de trei ori pe saptamana. Inca mai am cont pe site-urile matrimoniale, dar acum nu mai vreau de mancare, ci o relatie serioasa, daca se poate”, a precizat ea.


Foto: Twitter / Brittny Pierre

Articolul poate fi citit in intregime aici.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni