• Emisiuni
  • Vorbește Lumea
  • Mesajul lui Brigitte pentru Ilie Năstase, proaspăt căsătorit: ”A fost alături de mine 8 ani de zile...”

Mesajul lui Brigitte pentru Ilie Năstase, proaspăt căsătorit: ”A fost alături de mine 8 ani de zile...”

Mesajul lui Brigitte pentru Ilie Năstase, proaspăt căsătorit: ”A fost alături de mine 8 ani de zile...”

Brigitte Năstase a venit la emisiunea ”Vorbește lumea” de la PRO TV pentru a vorbi despre idila ei cu Florin Pastramă, dar și despre fostul soț, Ilie Năstase.

Brigitte Năstase, care a ieșit de curând din emisiunea-concurs ”Ferma - Un nou început”, a mărturisit: ”Pentru mine, a fost o experiență groaznică, a fost cel mai urât lucru pe care l-am trăit vreodată”.

Citește și.Brigitte Năstase, după ieșirea din Ferma - Un nou început: ”Am trăit printre dușmani”

Aceasta spune că, de când a ieșit din Ferma, s-a uitat și ea la TV, la emisiune, și a fost deranjată de unele glume ale iubitului ei, Florin Pastramă: ”Am avut foarte multe sentimente controversate, unele scene m-au cam șocat”.

Întrebată ce crede că simte Ilie Năstase față de idila ei cu Pastramă, Brigitte a răspuns: ”Eu țin la el pentru că a fost alături de mine 8 ani de zile. Cred că dacă un om ține la tine, își dorește să fii fericit. Eu mă bucur că este fericit și că și-a refăcut viața”.

Brigitte a mai mărturisit că abia așteaptă să facă un copil cu Florin: ”Eu îmi doresc de 10 ani copii, motivele care au dus la despărțirea mea de Ilie au fost că el nu și-a mai dorit copii. Știu că Florin își dorește foarte mult copii, își dorește o familie”.

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vorbește Lumea

Articole pentru emisiune Vorbește Lumea

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni