• PRO TV
  • Mesaje de Crăciun. Cele mai frumoase urări de sărbători

Mesaje de Crăciun. Cele mai frumoase urări de sărbători

Mesaje de Crăciun. Cele mai frumoase urări de sărbători

Mesaje de Crăciun. Mai este puțin până la Crăciun, iar pregătirile sunt în toi. Îți propunem 10 mesaje frumoase cu care să îi bucuri pe cei dragi in prag de sărbători.

1. "Se spune că în seară de Crăciun, la fiecare clinchet de clopoțel o dorință se îndeplinește! Îți urez să petreci sărbătorile cu sufletul plin de dorințe, în clinchet de clopoței! Crăciun Fericit alături de cei dragi!" 

2. "Miros de brad, parfum de flori, bat în ferestre urători, clipesc pe cer mii de culori, fiți fericiți de sărbători, acum și-n anii următori! La mulți ani fericiți și prosperi!"

3. "Să vă fie casa, casă, cu bucate noi pe masă, Moș Crăciun cu sacul plin, drumu-n viață cât mai lin! Sărbători fericite!" 

4. "Fie că sărbătorile de iarnă să vă aducă liniște, căldură și armonie în suflet. Crăciun fericit alături de cei dragi și un An Nou plin de reușite! Sărbători pline de căldură!" 

5. "Crăciun Fericit! Moș Crăciun să fie darnic și să ai liniște sufletească și înțelegere de sărbători! La Mulți Ani!"

Citește și: Mesaje de Crăciun. Cele mai amuzante urări de sărbători pe care le poți trimite celor dragi

6. "Lumină, pace, bucurie, zăpadă, viață, dăruire, iertare, zâmbet, sărbătoare, ne aduce an de an Cracinul. Deschide-ți sufletul și lasă căldură sărbătorilor de iarnă să te învăluie ca un vis frumos. Sărbători Fericite și La Mulți Ani !"

7. "Un bătrânel cu chipul drag, va veni la voi în prag, să nu-l goniți! E Moș Crăciun, și v-aduce-un an mai bun!" 

8. "Bogăție câtă vreți, Sănătate pentru toți, Iar la anul care vine să va fie și mai bine! La Anul și La Mulți Ani!"

9. "Seară plină de lumina/ Sufletul iesle să-ți devină/ Că să se nască-n el Iisus/ Cu Binecuvântari de sus/ Căci vine blând și plin de har/ Să nu îi închidem ușa iar! Crăciun Fericit și multă fericire!"

10. "Va doresc că sărbătorile de iarnă să va aducă sănătate și fericire, împlinirea tuturor dorințelor și sănătate celor dragi. La mulți ani!".

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni