• PRO TV
  • Medicii au crezut ca este insarcinata, insa ce au descoperit apoi i-a socat

Medicii au crezut ca este insarcinata, insa ce au descoperit apoi i-a socat

Medicii au crezut ca este insarcinata, insa ce au descoperit apoi i-a socat

Numarul crescut al sarcinilor in randul adolescentelor reprezinta un fenomen ingrijorator la nivel mondial, insa cazul unei tinere de doar 11 ani din Australia i-a socat pe medici.

Totul a inceput cand mama fetei si-a dat seama ca ceva nu este in regula pentru ca Cherish-Rose incepuse sa piarda in greutate. Chiar daca slabea vazand cu ochii, stomacul copilei crestea ingrijorator, asa ca parintii fetei au decis sa mearga la spital.

Initial doctorii au crezut ca au de-a face cu o sarcina, chiar daca fetita avea doar 11 ani, insa dupa cateva teste au aflat adevarul socant. In spatele abdomenului marit al fetei nu se afla un copil, ci o tumora ovariana de aproximativ 10 kilograme.

In mod normal cancerul ovarian apare la femei cu varste de peste 40 de ani, insa exista si cazuri extrem de rare, in care aceasta boala apare la femeile foarte tinere. 

Mama tinerei a relatat pentru viralthread.com ca nu au existat simptome care sa ii dea de banuit, in afara unor schimbari de dispozitie ale fetei, pe care le-a pus insa  pe seama varstei.

Tanara a fost internata de urgenta si va fi operata in curand, iar medicii sunt optimisti in ceea ce priveste sansele ei de recuperare.

Sursa foto: www.viralthread.com

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni