• PRO TV
  • Mark Stam este pe val anul acesta.După ce a lansat o piesă cu Alina Eremia, acesta este din nou în topuri

Mark Stam este pe val anul acesta.După ce a lansat o piesă cu Alina Eremia, acesta este din nou în topuri

Mark Stam este pe val anul acesta.După ce a lansat o piesă cu Alina Eremia, acesta este din nou în topuri

Mark Stam s-a lansat anul acesta pe piața muzicală cu o piesă scrisă și compusă chiar de el și cântată împreună cu Alina Eremia, „Doar noi”, iar acum se află la cel de-al doilea single, „Impar”. 

Acesta din urmă ocupă poziția #2 în topul Shazam România, fiind prima piesă românească din clasament, și poziția #3 în topul radio săptămânal Media Forest. Pe YouTube piesa „Impar” cumulează deja 10 milioane de vizualizări pe canalul propriu al artistului.

Mark Stam – Impar

„Impar”, single lansat de artistul Spoiala Brothers și Global Records, vorbește despre indiferența în iubire și despre cât de dureroase pot fi sentimentele neîmpărtășite. Piesa a fost scrisă și realizată împreună cu The Motans si Marco&Seba într-un weekend din martie, în urma unei întâlniri amicale, care s-a transformat într-una de compoziție. Videoclipul, realizat de Spoiala Brothers (Dima și Arcadie Spoiala), a fost filmat timp de 23 de ore. 

De curând, artistul a surpris cu o interpretare live a celebrei piese ”Call Out My Name” (The Weeknd), în cadrul proiectului @GlobalREC.

Mark Stam - Call Out My Name live @GlobalREC

În luna februarie a acestui an, Mark Stam s-a lansat cu piesa „Doar noi” feat. Alina Eremia, piesă inspirată din viața lui. Melodia a fost prezentă în top 10 radio și TV și are deja peste 12 milioane de vizualizări. 

Mark Stam - Doar noi feat. Alina Eremia 

 

Marius Stamatin (aka. Mark Stam) spune că își dorea să devină artist încă din copilărie, începând să danseze de la vârsta de 3 ani. El este un autodidact și povestește cum a învățat canto și chitară singur, urmărind canaluri de YouTube.

În anul 2013 a participat la show-ul „Moldova are talent” și, după apariția sa pe YouTube, a fost contactat de Spoiala Brothers cu propunerea de a începe un proiect muzical.



Luna martie 2017 a marcat lansarea primului său single, „A murit iubirea”, urmat de piesa în limba engleză ”Days Are Coming”, în luna iulie a aceluiași an. Piesele lansate până acum se încadrează în stilul pop, însă cântărețul declară că el se regăsește și în R&B, Soul și Folk. În prezent el produce și scrie muzică. 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni