• Emisiuni
  • Vorbește Lumea
  • Marius Moga, detalii din culisele SuperStar: "Există concurenți care sunt mai buni decât noi, cei din juriu"

Marius Moga, detalii din culisele SuperStar: "Există concurenți care sunt mai buni decât noi, cei din juriu"

SuperStar continuă vineri, iar concurenții trec într-o nouă etapă a competiției: una mai dificilă și mult mai emoținantă. Ei vor cânta în fața unui public și vor trebui să demonstreze că au toate calitățile necesare unei vedete veritabile. Marius Moga, unul dintre jurații emisiunii a sosit la Vorbește lumea pentru a oferi ultimele informații despre competiția momentului!   

Marius Moga este unul dintre cei patru membrii ai juriului SuperStar. Compozitorul are mari așteptări de la concurenți și așteaptă cu nerăbdare să vadă cine este pregătit cu adevărat să devină următorul SuperStar.

Invitat în platoul emisiunii Vorbește lumea, Marius a discutat despre proiectul de televiziune în care este implicat, dar și despre viața personală. Este căsătorit cu Bianca Lăpuște și au împreună o fetiță care le aduce zilnic zâmbetul pe buze, așadar se poate considera un bărbat fericit și împlinit. 

Întrebat despre emisiune, Marius a răspuns: "Ce este diferit la emisiune este că nu ne mai batem în egouri. Este un scop comun, să găsim oamenii cei mai tari pe care cei de acasă apoi să-i voteze. Scopul muzicii și al artei este să omită că suntem într-un spațiu stabilit și pentru câteva minute să uităm ce facem. Sunt mulți cu voci bune, dar când tragi linie la final trebuie să te lase pe plus. Ce-mi place la SuperStar este că prin etapele avute observi transformarea prin care trec concurenții".

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vorbește Lumea

Articole pentru emisiune Vorbește Lumea

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni