• PRO TV
  • Mariah Carey a facut o mica avere. Cum s-a imbogatit cantareata peste noapte

Mariah Carey a facut o mica avere. Cum s-a imbogatit cantareata peste noapte

Mariah Carey a facut o mica avere. Cum s-a imbogatit cantareata peste noapte

Mariah Carey si-a vandut inelul de logodna cu un pret de aproape cinci ori mai mare, scrie presa tabloida internationala.

Cantareata americana a vandut inelul pe care l-a primit de la fostul ei logodnic, miliardarul australian James Packer, cu suma de aproape 14 milioane de dolari, scrie site-ul contactmusic.com. 

Packer si Carey s-au despartit in 2016, la doar cateva luni dupa ce acesta a cerut-o de sotie, cu un inel estimat la acea vreme la aproximativ 2.78 milioane de dolari. Dupa despartirea de Packer, cantareata a inceput o relatie cu dansatorul Brian Tanaka, care a devenit, ulterior, si managerul artistei.

Cantareata a povestit intr-un interviu acordat recent ca a decis sa rupa orice legatura cu Packer, motiv pentru care a si trimis inelul la un expert din Los Angeles si i-a cerut sa il vanda. 

Recent, Carey a mai dezvaluit intr-un interviu publicat de o celebra publicate de fashion din Statele Unite ca e bipolara.  Ea a precizat ca, desi a fost diagnosticata in 2001, dupa o cadere nervoasa care a fost indelung analizata de presa tabloida, multa vreme a trait intr-o stare de negare si doar recent a inceput sa ia medicamentele pe care i le-am recomandat medicii. Tulburarea bipolara e o afectiune care duce la schimbari extreme, alternand intre depresii severe si episoade maniacale.

Mariah Carey a ajuns in lumina reflectoarelor in anii '90, sub indrumarea lui Tommy Mottola, care i-a fost si sot timp de patru ani. De atunci, ea a lansat 13 albume de studio si a jucat in mai multe filme, care nu au avut, insa, succesul scontat. A fost recompensata pana acum cu cinci Grammy-uri, 20 de World Music Awards, 11 AMAS si 14 trofee Billboard. 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni