• PRO TV
  • Maria Constantin i se alatura lui Cove la Vorbeste lumea!

Maria Constantin i se alatura lui Cove la Vorbeste lumea!

Maria Constantin i se alatura lui Cove la Vorbeste lumea!

Maria Constantin nu poate sta departe de televiziune! Dupa perioada petrecuta la Ferma vedetelor, Maria s-a indragostit de meleagurile cipriote si a filmat un videoclip acolo, pe care l-a lansat la Vorbeste lumea. Emisiunea i-a intrat atat de tare la suflet incat a acceptat provocarea de a prezenta alaturi de Cove pentru cateva zile.

”Sunt foarte fericita si emotionata. Este pentru prima data cand prezint o astfel de emisiune si ma bucur ca telespectatorii vor vedea si cealalta latura a mea, nu doar cea de artist. Vorbeste lumea mi se pare una dintre cele mai frumoase emisiuni, de aceea mi-am dorit sa-mi lansez si cea mai recenta melodie aici. Cove este prietenul meu si abia astept sa fiu alaturi de el si sa avem invitati care vor canta, pentru a-i lua la dans. Cu siguranta ne vom distra si va fi petrecere in platou.”, a spus Maria despre experienta pe care o va incepe astazi.

Telespectatorii vor afla astazi, la Vorbeste lumea, despre beneficiile nucilor, cat de buna este detoxifierea si ce alimente ne ajuta, dar si informatii utile despre mastile anti-aging si cateva trucuri importante de machiaj. Discutiile despre moda si stil nu vor lipsi, iar Dana Budeanu va veni in platoul emisiunii pentru a spune daca vedetele autohtone si-au asortat corect iile la un diferite evenimente mondene. Tot astazi, Anca Bucur, Miss Fitness Univers, va povesti despre concursuri, munca din spatele medaliilor obtinute si viata ei.

Romanii sunt invitati, de luni pana vineri, de la 11:30 la 13:00 si de la 14:00 la 15:00, alaturi de Cove si invitatii sai speciali, pentru a afla despre ce Vorbeste lumea, numai la PRO TV. 

Vorbeste lumea – de luni pana vineri, numai la PRO TV!

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni