• Emisiuni
  • Gospodar fara Pereche
  • Maia Malancus, câștigătoarea primului sezon Vocea României Junior, va fi invitatul special în MAREA FINALĂ de vineri

Maia Malancus, câștigătoarea primului sezon Vocea României Junior, va fi invitatul special în MAREA FINALĂ de vineri

Maia Malancus, câștigătoarea primului sezon Vocea României Junior, va fi invitatul special în MAREA FINALĂ de vineri

În primul sezon Vocea României Junior, Maia Malancus a cucerit publicul cu vocea ei senzațională și atitudinea de rock-star. 

Maia a făcut parte din echipa lui Marius Moga. Deși a avut multe momente în care s-a lăsat copleșită de emoții, mai ales în momentul deciziei din semifinală, tânăra nu s-a lăsat învinsă, reușind astfel să câștige premiul cel mare Vocea României Junior. 

Pentru ea, experiența Vocea României Junior a ajutat-o să cunoască mulți artiști, să lucreze cu cel mai bun antrenor de muzică, Marius Moga, să colaboreze cu cei mai mari producători TV și să cunoască echipa din spatele oamenilor. 

După câștigarea marelui premiu, Maia și-a continuat studiile la școală și și-a dorit să colaboreze în continuare cu Marius Moga, să dubleze voci, să joace în filme, în special în musical-uri și să aibă succes cu trupa ei nou formată "RockFire". 

Drumul Maiei în acest concurs 

La blind-uri, Maia Malancus a interpretat melodia "Bang, bang". Timbrul ei vocal special i-a fermecat pe antrenori, care și-au întors scaunele pentru ea. Cei trei antrenori au luptat pentru Maia minute în șir. ”Eu cred că tu ai șanse foarte mari, având în vedere vârsta pe care o ai, ca la un moment dat să întreci și antrenorii de aici. Ești o fetiță foarte draguță, foarte talentată. Eu știu să lucrez cu vocile, ăsta e un lucru la care mă pricep.”, a spus Moga, în echipa căruia a mers Maia.

Pentru confruntări, Moga i-a ales pe Esra Lepădatu, Maia Malancus și micuțul Ionuț Ciurea. Cei trei s-au împrietenit la repetiții, au lucrat foarte bine împreună, însă au intrat in ring hotărâți să lupte și să câștige. Au cântat melodia "Tot mai sus" și au reușit să impresioneze antrenorul, însă la final numai unul a mers mai departe, iar alegerea lui Marius a fost: ”Vreau să știți că sunteți toți trei niște câștigători. O să merg mai departe cu Maia.”





 

În finală, Maia i-a demonstrat lui Marius Moga că a luat cea mai bună decizie de a o alege. Plină de energie și atitudine, micuța a cântat alături de What's Up hit-ul "K la meteo". Următoare piesă din finală a fost aleasă de Marius Moga și i s-a potrivit perfect: micuța chiar a fost "Girl on fire" pe scenă. 

Vinerea aceasta, Maia va fi invitatul special în MAREA FINALĂ a sezonului 2 Vocea României Junior, alături de Alina Eremia, Connect-R și Adi Despot. 

Finalistele sezonului 2 Vocea României Junior sunt: Maya Cioșa, Maria Popa și Olivia Alexandru. După șase ediții pline de emoții, vinerea viitoare, de la 20:30, Andra, INNA și Marius Moga își vor ajuta concurenții să cucerească publicul cu momente memorabile. Totul pentru a câștiga marele trofeu și premiul în valoare de 50.000 de euro. 

Ediția completă Vocea României Junior este disponibilă gratuit pe protvplus.ro.

Vocea României Junior – Vocea te face mare!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Gospodar fara Pereche

Articole pentru emisiune Gospodar fara Pereche

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni