Lora, emisiune cu piciorul în orteză. Ce a pățit îndrăgita artista

Zi cu ghinion pentru Lora. Prezentatoarea de la Vorbește lumea a avut parte de un incident nefericit la sala de sport, iar acum e nevoită să stea cu piciorul imobilizat timp de câteva săptămâni.

Lora și-a făcut azi intrarea în platoul emisiunii Vorbește lumea într-un scaun cu rotile și i-a povestit colegului Cove ce a pățit la antrenamente. 

“După emisiune am avut de filmat ceva drăguț, un antrenament MMA cu Mihai, fiul cu Smărăndescu. Cum eram așa tensionată... mi-am zis: “ce idee bună! De când nu am mai dat și eu pumn. Și la antrenament, la încălzire, am lovit în sacii ăia de box. Am dat cu laba picioarului într-o margine și s-a fisurat osul ăsta. Am dat în sac, dar în margine, și am dat foarte tare. Am zis: “Au” și am continuat. Apoi am dat și în Mihai și în perne și am alergat și m-am trântit. Am făcut toatea astea și după ce s-a terminat antrenamentul și am pășit din sală, s-a dus adrenalina și au început durerile. Am mers la spital. Am făcut o radiografie și iată fisură. Să sperăm că dacă sunt cuminte nu o să fie nevoie de operație”, a povestit Lora. 

Mai multe în materialul VIDEO de mai sus

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vorbește Lumea

Articole pentru emisiune Vorbește Lumea

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni