• PRO TV
  • Liviu Teodorescu dezvăluie unul dintre cele mai penibile momente pe care l-a trăit într-un concert

Liviu Teodorescu dezvăluie unul dintre cele mai penibile momente pe care l-a trăit într-un concert

Liviu Teodorescu dezvăluie unul dintre cele mai penibile momente pe care l-a trăit într-un concert

Liviu Teodorescu este, la cei 26 de ani ai săi, un cântăreț și compozitor de succes. Artistul, care și-a făcut debutul în muzică la Vocea României, în 2011, își amintește și momentele mai puțin plăcute din cariera sa de până acum.

Liviu Teodorescu nu va uita niciodată prima sa apariție pe o scenă, despre care spune că a fost „un moment groaznic”.

„Țin minte doar că am urcat pe scenă și am văzut un hău uriaș în fața mea. Luminile erau atât de puternice, practic nu puteam să văd nimic, dar simțeam că sunt foarte mulți oameni, și m-am panicat. Efectiv, tot ce am putut să fac a fost să dau din buze, dar nu cântam, dădeam din buze textul melodiei pe care o aveam de cântat și stăteam, uite așa, băț! Nu puteam să fac nimic, mă simțeam efectiv strâns de mâini și de picioare”, dezvăluie artistul într-un interviu exclusiv pentru protvplus.ro.

Însă, Liviu Teodorescu își amintește cu groază un al moment penibil din cariera lui, care l-a bulversat multă vreme. Era prima oară când cânta piesa Toate momentele și tatăl lui l-a luat prin surprindere în timpul concertului.

„Tata s-a gândit să facă o filmare mai specială. Erau toate luminile aprinse, toate blițurile de la telefoane, și eu cântam acolo. Și, la un moment dat, simt așa pe cineva venind, așa, cu un telefon. El a venit exact așa și s-a pus în fața mea. De partea cealaltă era publicul și mă filma, uite așa. Și în momentul ăla am deschis ochii, l-am văzut, și zic: Ce caută aicea, Doamne? Și efectiv așa am făcut, am ridicat mâna și am făcut așa”, a spus Teodorescu.

Vestea bună pentru ei care citiți aceste rânduri este că momentul filmat a fost păstrat în tot acest timp, iar protvplus.ro vi-l poate arăta acum. Vedeți momentul mai jos, precum și interviul complet cu Liviu Teodorescu!

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni