• PRO TV
  • Lavinia Petrea vine in prima editie a noului sezon "Ce se intampla, doctore?"

Lavinia Petrea vine in prima editie a noului sezon "Ce se intampla, doctore?"

Lavinia Petrea vine in prima editie a noului sezon "Ce se intampla, doctore?"

Sambata, de la 10:30, Oana Cuzino revine cu un nou sezon Ce se intampla, doctore?, in care va aduce informatii pretioase despre alimentatie, parenting, nutritie si cum putem avea un stil de viata sanatos. De asemenea, ne vom convinge ca foarte importanta in tot ceea ce facem este chimia.

In prima editie, Oana Cuzino va prezenta notiunile de baza pentru o viata sanatoasa. Respiram un amestec de azot, oxigen si alte gaze, consumam un compus de hidrogen si oxigen pentru a exista, iar la masa... tot despre chimie este vorba. Sanatatea noastra e legata in mod direct de transpunerea fenomenului pe farfurie. 

Discutia de saptamana aceasta despre parenting ii va viza pe parintii prescolarilor si va face referire la atasamentul primar, fundamentul pe care copiii pot aseza noi cunostinte, odata cu inceperea scolii. Lavinia Petrea, prezentatoarea stirilor Pro TV, va fi invitata editiei Ce se intampla, doctore? de sambata si va vorbi despre bucuria de a fi mamica pentru a doua oara.

Ce se intampla, doctore? este emisiunea in care Oana Cuzino acorda atentie celui mai important aspect din viata noastra – sanatatea si cauta raspunsuri, impreuna cu invitatii sai, la tot ce este necesar pentru a ramane in forma atat fizic, cat si psihic. 

"Ce se intampla, doctore?", in fiecare sambata, numai la PRO TV!

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni