Laura Cosoi, adevărul despre problemele de sănătate pe care le are

Laura Cosoi, adevărul despre problemele de sănătate pe care le are

Laura Cosoi (37), una dintre cele mai îndrăgite actrițe din România, a anunțat recent că se confruntă cu probleme de sănătate. Invitată în platoul emisiunii "Vorbește Lumea", aceasta a vorbit deschis despre acest subiect și, de asemenea, despre viața de mămică și vacanța de vară 

Artista ne-a dezvăluit că problemele de sănătate pe care le are nu sunt grave:"Am ceva probleme cu cervicala, nu-i nimic grav. Sunt sănătoasă, dar mă doare foarte tare, într-adevăr, spatele în zona asta. Am și dureri de cap și nu pot să mă concentrez chiar bine. Deci, asta e problema de sănătate, în rest nu știu să am altele".

Cât despre rolul de mămică, Laura a declarat"Rita e foarte bine, e la creșă în momentul ăsta.A crescut, are și ea un program. Apropo, am urcat pe blog un material despre acomodarea la creșă a Ritei cu mai multe detalii. Știu că mămicile sunt foarte interesate. De foarte multe ori amână momentul cu creșa. Eu cred foarte mult că sistemul imunitar se formează, cu adevărat, în primii ani de viață"



În această vară, Laura Cosoi și soțul ei, Cosmin Curticăpean, au decis să aibă o vacanță diferită față de cele pe care le-au avut până acum: "Vara asta ne-am dorit foarte mult să mergem cu autorulota. Am făcut și pe blog o listă cu tot ce trebuie să ai la tine. Mi se pare foarte important să-ți alegi un timp mai lung. Am călătorit și prin țară. Am mers la părinții mei, la ai lui Cosmin. Mi-a plăcut, a fost cu bune și cu rele".

Laura Cosoi și soțul ei, Cosmin Curticăpean, s-au căsătorit în urmă cu 4 ani. Împreună au o fetiță superbă,  Rita, în vârstă de un an. 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vorbește Lumea

Articole pentru emisiune Vorbește Lumea

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni