• PRO TV
  • La 59 de ani pare de doua ori mai tanar. Cum arata Dolph Lundgren intr-o zi de antrenament

La 59 de ani pare de doua ori mai tanar. Cum arata Dolph Lundgren intr-o zi de antrenament

La 59 de ani pare de doua ori mai tanar. Cum arata Dolph Lundgren intr-o zi de antrenament

Dolph Lundgren, in varsta de 59 de ani, arata la fel ca tinerii sportivi care au jumatate din anii lui. Actorul a fost surprins in timpul unui antrenament pe plaja, iar imaginile sunt incendiare.

Actorul din Copacul lui Joshua, Soldatul Universal si The Expendables uimeste cu fizicul sau de invidiat. Desi are o varsta la care nu multi barbati se pot lauda cu un abdomen bine definit, Dolph pare sa fie in cea mai buna forma. 

De la picioarele extrem de tonifiate si pana la muschii mainilor, artistul ramane in topul celor mai bine facuti actori de la Hollywood.

In ton cu activitatea lui de pana acum, Dolph Lundgren are filmari pentru un nou film, "Don't Kill It", care va avea premiera in 2017, conform Daily Mail.



 


"Trebuie sa te gandesti mai mult si sa fii mai istet. Trebuie sa te intrebi: Cum ma simt azi? Ce se va intampla maine? O sa calatoresc? Am vreun fel de problema medicala? Nivelul de energie este scazut?", a povestit Dolph celor de la Men's Fitness.

"Cand ai 25 de animergi la sala si ridici sau iesi la alergat. Poti sa faci asta si cand esti mai in varsta, insa vei plati pretul a doua zi.", a mai completat actorul.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni