La 58 de ani, Mihaela Tatu este de 3 ori mai fericită și împlinită

Îndrăgita vedetă de televiziune Mihaela Tatu a fost invitată în platoul emisiunii Vorbește lumea chiar în ziua în care a împlinit 58 de ani. 

Fosta moderatoare a emisiunii “De 3x femeie” a depănat aminitiri cu Lora și Cove și a vorbit despre relația specială pe care o are cu fiica ei, Ioana, dar și despre momentele de cotitură pe care le-a avut în viață. 

“Este singurul lucru pe care l-aș lăsa așa cum este. Aș vrea să fiu tot o mamă tânără, tot la 22 - 23 de ani să am copilul, pentru că am crescut o dată cu ea. Pentru că am învățat una de la cealaltă foarte multe lucruri și ea m-a învățat să fiu mamă, eu am învățat să ajung la sufletul ei ca să creștem împreună și nu mi-aș dori sub nicio formă să schimb ceva în asta”, a declarat Mihaela atunci când a fost întrebată de Cove dacă ar schimba ceva din trecut. 

Rugată de prezentator să dea un sfat femeilor care își împart viața între o carieră solicitantă și familie, Mihaela a răspuns: “Este foarte bine să faci o diferență clară între carierism și dedicare profesională, pentru că atunci când te arunci în ceea ce înseamnă carieră, plătești acel preț. Și pe sănătate, și pe social, și pe relațiile umane, și pe tot. E bine să te duci la serviciu cu drag, dar să nu uiți de tine, pentru că tu nu ești serviciul tău, tu nu ești părinții tăi, tu ești tu, o ființă menită dezvoltării și creșterii în această viață. Să-ți păstrezi libertatea, spiritul ăla liber”

Mai multe declarații în materialul VIDEO de mai sus

Fotografii: Facebook Mihaela Tatu

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vorbește Lumea

Articole pentru emisiune Vorbește Lumea

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni