• PRO TV
  • Kim Kardashian, acuzata ca este o mama iresponsabila

Kim Kardashian, acuzata ca este o mama iresponsabila

Kim Kardashian, acuzata ca este o mama iresponsabila

Inceputul anului 2018 nu a fost unul foarte fericit pentru Kim Kardashian care a fost tinta unor zvonuri rautacioase cu privire la calitatile ei de mama.

Vedeta a fost acuzata ca si-a lasat fiul bolnav de pneumonie in spital pentru a petrece alaturi de niste prieteni in noaptea de Revelion. Saint West, in varsta de doi ani, a trebuit sa fie spitalizat in urma unei infectii la plamani, iar vedeta a tinut sa isi anunte si fanii in legatura cu starea de sanatate a acestuia.

"Baietelul meu iubit este atat de puternic! Dupa ce am petrecut trei zile in spital si l-am vazut pe micutul nostru conectat la aparatele de oxigen, sfarsitul de an a fost unul plin de provocari. Pneumonia este atat de infricosatoare! Le multumim tuturor doctorilor si asistentelor care ne-au ajutat! Acum suntem acasa si se simte mult mai bine", a scris Kim intr-o postare pe Instagram.

Zvonurile conform carora nu este o mama responsabila au ajuns la urechile divei, iar raspunsul sau nu a intarziat sa apara.

"Haideti sa lamurim odata situatia! Nu mi-am parasit baiatul nici macar pentru un minut in timp ce era in spital. Am fost internati de miercuri noaptea pana sambata. Noaptea de Revelion a fost DUMINICA! Am avut invitati la noi acasa dupa ce copiii au adormit. Nu ma puneti la incercare cand vine vorba de copiii mei!", a scris vedeta pe contul ei de Twitter.

Kim Kardashian este casatorita din 2014 cu rapperul Kanye West si au impreuna doi copii: o fetita in varsta de patru ani si un baietel de doi. Chiar daca de-a lungul timpului au aparut zvonuri ca cei doi ar urma sa se desparta, in pozele postate pe retelele sociale pare ca se inteleg de minune si au o familie fericita. 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni