• PRO TV
  • Jason Silva, vloggerul-filosof cu milioane de vizualizări în toată lumea, vine în România

Jason Silva, vloggerul-filosof cu milioane de vizualizări în toată lumea, vine în România

Jason Silva, vloggerul-filosof cu milioane de vizualizări în toată lumea, vine în România

Festivalul #Unfinished îl aduce în România pe Jason Silva, unul din speakerii si vloggerii momentului din întreaga lume. 

Autor, vlogger, regizor, personalitate TV, nominalizat la premiile Emmy şi speaker-cheie de la TED până la evenimente Microsoft, Google si Discovery Channel, Jason Silva e fără îndoială unul dintre gânditorii care creează repere în secolul nostru. Unii îl văd ca pe un fel de Neo, personajul principal din Matrix care încearcă să ne convingă că nimic nu e aşa cum percepem noi, că până şi o banală lingură există doar în imaginaţia noastră. Cei mai mulţi îl compară cu filosofi contemporani celebri şi consideră că, la cei 36 de ani ai săi, revoluţionează modul de gândire a generaţii întregi. 

În filmuleţele pe care le postează pe vlogul său, numit sugestiv “frânturi de extaz” (shots of awe), Silva se declară un techno-filosof, un dependent de cunoaştere devenit căutător al adevărului din dorinţa de a-şi depăşi propriile anxietăţi. Clipurile sale video publicate  pe internet au milioane de vizualizări, sunt descrise ca “trailere de idei” şi livrează o viziune originală asupra evoluţiei naturii umane în era tehnologică. Lui Silva i se mai spune DJ de idei sau poet al imaginilor pentru că, pe canalul său de youtube, în filmuleţe de un entuziasm molipsitor, vorbeşte despre orice, de la iubire, artă şi tehnologie până la anxietate şi depresie şi devine autorul unei realităţi care inspiră milioane de oameni.

Jason Silva e şi gazda emisiunii Jocurile Minţii (Brain Games) care a înregistrat cele mai mari audienţe din istoria National Geographic.  Va fi în România la festivalul #UNFINISHED în perioada 27-30 septembrie 2018, la Muzeul National de Artă al României. Festivalul reuneşte lideri din peste 20 de domenii, creativi, antreprenori, psihologi şi artişti internaţionali. 

Accesul la festival se face pe bază de invitație directă, recomandare sau prin completarea unui formular, în limita locurilor disponibile aferente fiecărui domeniu: http://unfinished.ro/join

Despre psihologul Esther Perrel, un alt invitat la festival, puteţi citi pe perfecte.ro

FOTO: Facebook Jason Silva


Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni