• Emisiuni
  • Vorbește Lumea
  • Iulia Vântur, vacanță prelungită în România. Reacția vedetei după ce s-a zvonit că s-a despărțit de Salman Khan

Iulia Vântur, vacanță prelungită în România. Reacția vedetei după ce s-a zvonit că s-a despărțit de Salman Khan

Frumoasa Iulia Vântur se află în România de două luni și are agenda plină. Invitată la Vorbește Lumea, vedeta a povestit despre proiectele sale, dar a și glumit pe tema speculațiilor apărute în presă, referitoare la o posibilă despărțire de Salman Khan. 

Iulia Vântur este extrem de discretă când vine vorba despre viața personală, însă nu mai este un secret pentru nimeni că blonda se iubește de ani de zile cu Salman Khan, starul de la Bollywood.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Iulia Vantur (@vanturiulia)

Actrița care se bucură de un succes uriaș în India cu ultimele melodii lansate vine rar în România. Faptul că are deja două luni de când e în țară, i-a făcut pe unii să creadă că fosta prezentatoare și actorul indian s-au despărțit. Recent, vedeta a fost surprinsă singură la un restaurant din Capitală.

“Mie îmi place să petrec timp cu mine. Să mergi la restaurant singur, fără să te simți jenat, este o dovadă că ești foarte bine cu tine. Mie îmi place să stau la o cafea singură, din când în când. (…) Chiar mai am lucruri de rezolvat și e așa de bine acasă! De data asta am văzut oameni pe care nu i-am văzut de ani de zile. Mereu veneam pe fugă”, a declarat Iulia. 

Vedeta a mai spus că este așteptată în India și că are multe proiecte în derulare. 

“Tot mă sună din India când mă întorc, pentru că piesele au fost de succes și au tot venit oferte pentru piese noi, mai trebuie să filmez și clipuri și să finalizăm un proiect care mie îmi e foarte drag”, a mai adăugat vedeta. 

Mai multe în materialul VIDEO de mai sus

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vorbește Lumea

Articole pentru emisiune Vorbește Lumea

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni