• PRO TV
  • Iubita preferată a lui Hugh Hefner nu are noroc în dragoste. Holly Madison divorțează de soțul ei, după 4 ani

Iubita preferată a lui Hugh Hefner nu are noroc în dragoste. Holly Madison divorțează de soțul ei, după 4 ani

Iubita preferată a lui Hugh Hefner nu are noroc în dragoste. Holly Madison divorțează de soțul ei, după 4 ani

Holly Madison (38 de ani) se desparte de soțul ei, producătorul muzical Pasquale Rotella, după doar patru ani de mariaj. Cei doi au împreună doi copii.

Fostul iepuraș Playboy Holly Madison nu s-a putut adapta la viața de familie și a cerut divorțul. Cei doi nu mai au o comunicare eficientă din toamna anului trecut, dovadă stând faptul că fiecare l-a exclus pe celălalt din orice postare de pe rețelele sociale. Holly Madison, cândva iubita preferată a miliardarului Hugh Hefner, spune acum adio vieții de familie, după un mariaj scurt.

Holly și Pasquale Rotella au împreună o fiică de cinci ani – Rainbow Aurora, născută înainte de nuntă, și un băiat de doi ani, pe nume Forest. Cei doi s-au căsătorit în septembrie 2014 la Disneyland, Paris, și nu au anunțat deocamdată ce anume le-a șubrezit căsnicia. Conform Entertainment Tonight, cei doi vor păstra o legătură strânsă de dragul celor doi copii ai lor. 


A rămas traumatizată de petrecerile monstruoase ale lui Hefner

În urmă cu trei ani, Holly Madison a publicat o carte autobiografică în care dezvăluia cum era viața la celebra reședință a lui Hugh Hefner din Los Angeles. Madison a declarat că a rămas traumatizată de petrecerile și orgiile la care luau parte iepurașii Playboy. Iată câteva dintre mărturiile ei:

Deși fotomodelele au negat public, toate erau obligate să participe la ritualurile sexuale ciudate ale lui Hefner. „Nu am realizat imediat că toate iubitele lui trebuiau să se culce cu el”, scria Madison.

Tăticul Playboy se putea uita la filme porno, să fumeze „iarbă” și să se masturbeze de față cu iubitele lui. Acestea îi făceau poftele cu rândul.

Hugh Hefner și-a culcat cei doi băieți – Marston (9 ani) și Cooper (10 ani) – într-o cameră cu una dintre iubitele lui. „Deși nu au rămas peste noapte și cu altă ocazie, erau încă jucării împrăștiate pe podea, ceea ce era o alăturare ciudată și, sinceră să fiu, cam înfiorătoare”, scria Holly, conform Cosmopolitan.

Citește și: Fiica lui Hugh Hefner dezvăluie cum era „cuibușorul de nebunii” al fondatorului Playboy

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni