• Emisiuni
  • Vorbește Lumea
  • Irina-Margareta Nistor: “Nu pot trăi fără filme!”. Ce spune despre filmele favorite la Oscar 2022

Irina-Margareta Nistor: “Nu pot trăi fără filme!”. Ce spune despre filmele favorite la Oscar 2022

Irina-Margareta Nistor va fi gazda celui mai important eveniment cinematografic la nivel mondial, Gala Premiilor Oscar 2022, transmis în exclusivitate de VOYO, duminică, 28 martie, de la ora 03:00.

Criticul de film a fost invitat în emisiunea Vorbește lumea, acolo unde a povestit despre filmele favorite pentru statueta de aur. 

“Sunt așa de fericită că am zis așa…dacă a venit filmul ăsta cu “Copacul dorințelor”, cred că eu mi-am pus dorința asta să pot să văd Oscarurile în direct, cu voi, cu Voyo. Cred că va fi foartă multă lume. Probabil că vor fi aluzii și la lumea în care ne aflăm și la tot ceea ce se întâmplă acum. E interesant de văzut cum vor fi aluziile astea”, a spus Irina-Margareta Nistor. 

Ea a recunoscut că are și un preferat la categoria “cel mai bun film”. 

“Belfastul, la care eu țin cel mai tare, recunosc. Mergeți să-l vedeți! Este formidabil. (…) Avem bineînțeles și West Side Story, pentru că nu puteau să-l ignore pe Spielberg de niciun fel. Din păcate, The Power of the Dog o să ia mai mult ca sigur, dar nu ne supărm… bine că l-am putut vedea. E foarte, foarte intens ,dar realmente simți așa că te plesnește tot timpul. Adică e un film cu bătăi, fără bătăi”, a mai spus criticul de film. 

Irina-Margareta Nistor a început să dubleze filme la 28 de ani. Ar fi dublat, în secret, peste 3.000 de filme înregistrate pe casete video. Ea și-a amintit și care a fost primul film pe care l-a dublat. 

Mai multe în materialul VIDEO de mai sus

Pe 28 martie, de la 3 dimineața, trăiește emoția unei seri eveniment. Simți magia celei de-a 94-a ediție a Premiilor Academiei Americane de Film, LIVE, pe VOYO

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vorbește Lumea

Articole pentru emisiune Vorbește Lumea

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni