• PRO TV
  • Ionut Iftimoaie si Augustin Viziru au dat cartile pe fata la Ferma vedetelor. Ne vedem diseara, de la 20:30, la PROTV

Ionut Iftimoaie si Augustin Viziru au dat cartile pe fata la Ferma vedetelor. Ne vedem diseara, de la 20:30, la PROTV

Ionut Iftimoaie si Augustin Viziru au dat cartile pe fata la Ferma vedetelor. Ne vedem diseara, de la 20:30, la PROTV

Ieri seara, Ferma vedetelor a adus in fata telespectatorilor rasturnari de situatie uimitoare, care au destabilizat echilibrul din ferma. Vasile Calofir a fost ales fermierul saptamanii de Denis, iar alegerea lui pentru servitori a creat un val de confuzie: Paul Ipate, sigura varianta posibila din partea baietilor, si Sorana, cu toate ca s-a accidentat, au imbracat vesta de servitori.

Editia de ieri seara a fost urmarita de aproximativ 1.5 milioane de telespectatori, la nivel national, pe intreg intervalul de difuzare, intre 20:30 - 22:32. Cel mai urmarit minut al competitiei, de la 20:51, a reunit aproximativ 1.8 milioane de telespectatori. La nivelul publicului comercial, cu varsta cuprinsa intre 18 si 49 de ani, Ferma vedetelor a fost lider de audienta, obtinand 8.3 puncte de rating si 19.8%. 

Ionut Iftimoaie a inceput dimineata incercand sa afle de la Elena si Sorana cum se desfasoara lucrurile organizatorice in ferma. Acest lucru a readus in prim-plan disputa iscata intre tabara baietilor si cea a fetelor: „Baietii, de cand au intrat aici, au inceput lupta intre ei si s-au dat afara rand pe rand. Acum s-au trezit ca nu au calculat bine si suntem noi de vina!”, i-a marturisit Sorana. 


Nea Rata i-a dat desteptarea lui Augustin stropindu-l cu apa, iar acest lucru a declansat o adevarata bataie cu apa, deoarece acesta nu a rezistat fara sa isi ia revansa: „Nu m-a trezit trei luni de zile asa cat am fost concurent sezonul trecut si s-a gandit acum!”, a spus Augustin. Fermierii s-au mobilizat sa aduca materialele pregatite de Nea Rata pentru a construi o arcada de nunta, iar cu Ionut in ferma nicio sarcina nu este prea grea si, surprinzator, se poate termina la timp. 

Strategia lui Ionut si a lui Augustin a fost sa creeze panica, frica si indoiala intre concurenti la ideea ca ar fi putut intra ca si concurenti in ferma, nu ca simpli invitati. Ei au vorbit de fata cu toata lumea de strategii, au facut planuri de eliminari, avand in spate experienta sezonului trecut si stiind exact ce urmeaza sa se intample in concurs. 

Venirea Iuliei a completat valul de confuzie care a cuprins ferma, intrand si ea in jocul celor doi: „D-aia m-am intors aici in ferma pentru ca eu vreau locul I!”, a declarat Augustin la masa. Intr-un moment de liniste apasatoare, Mioara Velicu a intrat pe usa bucatariei cu caldura sufleteasca specifica si a adus scrisoarea lasata de Denis, dar si multe bunatati. Denis si-a respectat intelegerea facuta cu Vasile si l-a numit fermierul saptamanii. Imediat dupa verdict, Augustin a dat cartile pe fata si a recunoscut adevaratul motiv pentru care se afla in ferma: „Am venit aici ca sa dorm cu Lili Sandu! Noi o sa mai stam 2-3 zile dupa care plecam!”. Cuvintele lui au restabilizat echilibrul, iar fermierii au putut rasufla usurati. 


Elena si Vasile au lamurit problemele dintre ei si au realizat ca a fost vorba despre o neintelegere. Discutiile intre fermieri au inceput sa ia o cu totul alta intorsatura, iar presiunea psihica si dorul de casa incep sa puna stapanire pe rezistenta lor emotionala. Sfaturile lui Ionut si ale lui Augustin au fost de bun augur si menite sa le ofere o directie: „Esenta jocului este convietuirea, pe care voi pana acum ati facut-o foarte bine, dar ati intrat intr-o perioada in care premiul este foarte aproape. Voi nu v-ati gandit la ceea ce va fi eliminarea prin vot!”, le-a spus Ionut. 

Strutii lui Nea Rata le dau numai batai de cap concurentilor, pentru ca incearca constant sa evadeze din tarc. De aceasta data, in incercarea de ai prinde, Sorana si-a sucit glezna destul de serios. 


Iulia a avut parte de o intrare ca intr-un ring adevarat, facuta de Ionut Iftimoaie, la momentul desemnarii servitorilor: „Hai, baga-i la duel!”, a spus el optimist. Iulia a scos la iveala faptul ca situatia dezechilibrata dintre numarul de baieti si de fete  face posibil un duel mixt, insa decizia a fost in mainile lui Vasile. Dupa ce si-au spus toti parerea, Augustin a pus punctul pe i: „Eu am o parere care o sa surprinda: Paul si Sorana!”, iar Vasile a confirmat: „Al doilea servitor este Sorana!”. „De prieten ma simt tradata, de fermierul Vasile... poate sa fie o strategie!”, a marturisit Sorana dupa aflarea verdictului. 

In aceasta seara de la 20:30, telespectatorii vor vedea care este decizia lui Vasile pentru primul duelist: Paul sau Sorana. Cum se vor intelege fermierii in continuare, dar si cum vor afecta deciziile luate echilibrul in ferma, ramane de vazut, numai la PRO TV. 

Ferma vedetelor – Alta tara, alta distractie!

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni