Ioana Dichiseanu, despre fiica Anastasia. „A moștenit multe de la bunicul ei”

Simona Florescu, fiica ei Ioana Dichiseanu și nepoata Anastasia au fost invitate în platoul „Vorbește lumea”, unde au povestit despre cum au petrecut sărbătorile. 

Ioana a oferit mai multe detalii despre persoanalitatea fiicei ei, în vârstă de șase ani, menționând că a moștenit talentul artistic de la bunicul ei: „E actriță, spune glume, imită reclame, deci este ceva...Ea ne animă acasă. Este romantică, iar câteodată prea sensibilă.”

„Vreau să fiu actriță, să cânt muzică de operă și vreau să fiu și medic veterinar”, a spus micuța Anastasia. 

De Revelion, Ioana Dichiseanu și Simona Florescu au împărțit scena la Vălenii de Munte, iar Anastasia a dansat. 

Fiica regretatului Ion Dichiseanu a povestit despre sărbătorile în familie, pe vremea când maestrul era în viață. Cei doi, tată și fiică, au fost extrem de apropiați, iar Ioana Dichiseanu suferă încă după pierderea tatălui său.

„Până să se întâmple ce s-a întâmplat cu tata, noi toți, dar și tata era înnebunit să vadă casa împodobită, luminată. El se ducea să cumpere, cu listă. Pentru el era o plăcere. Acum, nu știu..ori am devenit un adult responsabil, parcă simți altfel. La un moment dat devin o povară, pentru că sunt foarte multe treburi și atunci, ca adult, nu mai percepi farmecul sărbătorii. Copiii trebuie să rămână fermecați”. 

Ioana Dichiseanu a mărturisit că își mai dorește copii, iar Anastasia ar fi foarte bucuroasă să aibă un frate și o soră. 

Află mai multe detalii în materialul video de mai sus. 


Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vorbește Lumea

Articole pentru emisiune Vorbește Lumea

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni