Interviu exclusiv cu Nadine. Ce declara vedeta despre experienta "Vorbeste lumea"

Interviu exclusiv cu Nadine. Ce declara vedeta despre experienta "Vorbeste lumea"

Incepand de luni, 13 iulie, telespectatorii sunt invitati sa afle ce Vorbeste lumea de la carismaticii prezentatori: Nadine, Sore, Vica Blochina si Razvan Fodor. In direct, timp de doua ore, de la 15:00 la 17:00, de luni pana vineri, vor fi dezbatute cele mai tari noutati din lumea mondena, subiecte intrigante despre care nu oricine are curajul sa vorbeasca deschis, retete, dar si sfaturi de cooking, lifestyle, frumusete si moda.

Nadine a raspuns unui scurt interviu in exclusivitate pentru protv.ro si a marturisit ce parere are despre experienta "Vorbeste Lumea".

Cum te pregatesti pentru noul proiect?

- Ma documentez vis a vis de ce mai inseamna lumea mondena. 

Ai emotii pentru inceputul emisiunii Vorbeste lumea?  

"Am emotii mari. Live-ul poate fi ca un vortex. Iti trebuie antrenament si disciplina pentru a ramane in control tu si nu vortexul."

Care e atmosfera dintre tine si colegii de platou?

- Intre noi este o relatie de prietenie si familiaritate. Ajuta enorm sa plec la acest nou inceput de drum alaturi de ei

Programul tau este destul de incarcat. Mai ai timp liber?

- Am invatat ca timpul liber sa fie cu familia, in familie. Sotul meu imi este si cel mai bun prieten, atunci, chiar daca suntem acasa, pe terasa, noi doi la o sueta, mi-e suficient. O pot calcula ca si cum am stat pe strazi pana in miezul noptii cu gasca de prietenii

Ce iti place sa faci cel mai mult in timpul liber?

- Pe terasa casei, in picioarele goale, cu cainele in brate si o carte buna! In general carti de dezvoltare personala. Nu ma mai satur de ele!

Ce asteptari ai de la acest proiect?

- Imi doresc in mod deosebit de la aceasta emisiune publicul sa mai aibe un punct de vedere vis a vis de lucrurile pe care le vede din media si, totodata, despre marile discutii pe teme personale: divort, fericire in cuplu, copii, bani, etc. Mi se pare ca, in general, televizorul expune romanii la niste puncte de vedere agresive si de multe ori devalorizante, parerea mea. La “ Vorbeste lumea”, suntem niste oameni echilibrati, zic eu, si sper ca asta sa reiasa din calitatea discutiilor din platou si a felului in care vom trata fiecare subiect al emisiunii.

Tu ce crezi ca Vorbeste lumea?

- Cred ca atunci cand se simt in siguranta , oamenii vorbesc despre temerile, nereusitele si aspiratiile lor. Mai cred ca, tot atunci, mai vor si sa creeze legaturi cu cei apropiati prin tot felul de conversatii intime si personale. Asta este una din minunatiile de a fi om.  Cand, insa, nu se simt in siguranta, se imbraca in hainele nepasarii aparente, a smecheriei si a epatarii. Atunci, din punctul meu de vedere, conversatia este inutila. 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vorbește Lumea

Articole pentru emisiune Vorbește Lumea

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni