• Emisiuni
  • Vorbește Lumea
  • Însărcinată în 9 luni, Roxana Hulpe a dezvăluit numele pe care l-a ales pentru copil

Însărcinată în 9 luni, Roxana Hulpe a dezvăluit numele pe care l-a ales pentru copil

Prezentatoarea Știrilor PRO TV din weekend, Roxana Hulpe, a povestit în platoul Vorbește lumea despre semnificația numelui pe care l-a ales pentru fetița ei. Jurnalista este însărcinată în 9 luni și abia așteaptă să-și strângă în brațe bebelușul. 

„Îmi spunea o colegă din redacție că doar o inconștientă ar putea merge la televizor în luna a noua, înainte cu câteva zile să nască”, a glumit prezentatoarea când a venit în platou. 

„Nu mi-am făcut încă bagajul pentru maternitate, dar am scrise obiectele, tot ce trebuie să pun”, a spus ea. 

Roxana Hulpe crede că provocarea cea mai mare, după nașterea copilului, o reprezintă grija permanentă pe care o va purta.

„Mi-e teamă de grija aia permanentă. Înțeleg că din momentul în care îți primești copilul în brațe e o grijă, toată viața. Te trezești cu ea și ce faci? Sper să mă descurc, să fiu la înălțimea ei, pentru că ea mi-a adus o foarte mare bucurie. Sper și eu să-i provoc o bucurie în viață”, a declarat ea. 

Roxana a spus că a ales deja un nume pentru fetiță. 

„Are două prenume. Zora este primul, care este un nume slav și înseamnă „răsărit”, „zori de zi”. Eu îi tot zic Zora Zorilor. Cumva și-a ales singură numele”. 

Despre al doilea prenume, Roxana a menționat că a ales Rafila, așa cum o mai cheamă și pe ea. „E un derivat de la Rahela, nume biblic. Bunica mea din partea tatălui era Rafila și am zis să-l ducem mai departe”.

Roxana Hulpe se va întoarce la pupitrul Știrilor PRO TV în luna martie. „Mă întorc la Șririle din weekend. Mi-a fost dor de Cosmin Stan.Pauza de teren însă va fi mai mare. 

Află mai multe detalii în materialul video de mai sus 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vorbește Lumea

Articole pentru emisiune Vorbește Lumea

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni