• Emisiuni
  • Vorbește Lumea
  • Il vezi mereu la TV, dar nu stiai ca are o sotie atat de frumoasa. Cum arata jumatatea lui Cove

Il vezi mereu la TV, dar nu stiai ca are o sotie atat de frumoasa. Cum arata jumatatea lui Cove

Il vezi mereu la TV, dar nu stiai ca are o sotie atat de frumoasa. Cum arata jumatatea lui Cove

Carismaticul Cove are de partea sa o calitatea foarte importanta: simtul umorului, care aduce un plus de buna dispozitie in platoul emisiunii "Vorbeste lumea" si ii incanta pe telespectatori.

Cu o experienta vasta in televiziune, dar si in teatru, Cove are capacitatea de a aborda orice subiect, aducand intotdeauna telespectatorilor cele mai importante informatii si subiecte.

Daca pe Cove il vezi mereu la televizor, in postura de gazda e emisiunii "Vorbeste Lumea", pe sotia sa putini au avut ocazia sa o vada.

Citeste si: Imaginea care i-am impresionat pe fani. Cat de bine arata mamica la trei saptamani de la nasterea micutului Alexandru

Femeia care l-a cucerit definitiv pe Cove se numeste Florentina si i-a daruit acestuia un baietel. Sotia prezentatorului TV a nascut in anul 2015 prin cezariana un bebelus perfect sanatos, care a primit numele Mihai Razvan. 

Recent, Cove a publicat pe pagina sa de Facebook o imagine cu Florentina. Cei doi s-au fotografiat unde la munte, iar fanii au fost bucurosi sa vada cum arata sotia prezentatorului. Prietenii virtuali s-au grabit sa ii transmita lui Cove gandurile lor bune si sa ii ureze vacana placuta.

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vorbește Lumea

Articole pentru emisiune Vorbește Lumea

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni