• PRO TV
  • I-a spus sotului in cel mai original mod ca e insarcinata si l-a filmat fara ca el sa stie. Reactia lui e de milioane

I-a spus sotului in cel mai original mod ca e insarcinata si l-a filmat fara ca el sa stie. Reactia lui e de milioane

I-a spus sotului in cel mai original mod ca e insarcinata si l-a filmat fara ca el sa stie. Reactia lui e de milioane

Momentul in care afli ca vei avea un copil este intotdeauna unul emotionant, insa o femeie a vrut sa-si surprinda cu adevarat sotul si a ales un mod subtil pentru a-l anunta ca va deveni tatic.

Tanara a pus o chifla in cuptor si apoi si-a rugat sotul sa caute in cuptor. Desi la inceput nu a inteles despre ce e vorba, cu ajutorul sotiei sale barbatul si-a dat seama in cele din urma ce incerca ea sa-i spuna. Reactiile lui de surprindere, emotie si incantare au fost surprinse pe camera de filmat instalata de sotia lui. "Glumesti? Nu se poate! Chiar nu mi-am dat seama! Am emotii", ii marturiseste barbatul tinerei. 

Citeste si: O adevarata lectie de viata. A refuzat sa mearga cu el la intalnire, dar un simplu gest a facut-o sa se razgandeasca

Dupa ce ea il roaga sa mai astepte cateva saptamani pana sa le dea marea veste parintilor lor, barbatul se arata putin dezamagit, dupa care izbucneste in lacrimi de emotie: "Nu vrei sa le spunem acum? Doar stii ce gura mare am! Nu o sa ma filmezi plangand".

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni