• Emisiuni
  • Vorbește Lumea
  • Horoscop zilnic 4 septembrie 2015: Racii fac investitii, vezi ce se intampla cu Fecioarele

Horoscop zilnic 4 septembrie 2015: Racii fac investitii, vezi ce se intampla cu Fecioarele

Horoscop zilnic 4 septembrie 2015: Racii fac investitii, vezi ce se intampla cu Fecioarele

Ce iti rezerva astrele pentru ziua de 4 septembrie 2015. Citeste horoscopul de astazi.

BERBEC

Atitudinea unui prieten iti ridica mari semne de intrebare, insa pana nu evaluezi cu atentie situatia nu te grabi sa tragi concluzii pripite.

TAUR

Simti ca esti epuizat fizic si nervos, pentru ca ti-ai asumat prea multe responsabilitati. Ai nevoie de o noua ierarhizare a obligatiilor, de un plan de lucru ferm si de multa vointa ca sa iti indeplinesti obiectivele propuse.

GEMENI

Cineva a incercat sa te dea uitarii, insa nu a reusit deloc sa fac acest lucru. Iata de ce astazi iti va solicita o intalnire si depinde numai de tine daca veti incepe o noua relatie sau nu.

RAC

Vei achizitiona o bijuterie, un obiect vestimentar sau un obiect casnic. Sa nu regreti investitia facuta pentru ca va fi de durata.

LEU

Iti folosesti mentalul la maxim si ai nevoie de oxigenarea trupului. Iti recomand mai multa activitate fizica, un regim de viata sanatos, bazat pe o alimentatie corecta si ore de somn suplimentare.

FECIOARA

Esti stresat de lipsa banilor si iti recomand sa incepi sa iti cauti un al doilea serviciu. Chiar daca acuzi lipsa timpului, iti sugerez sa faci un efort, pentru ca vei fi rasplatit. In scurt timp vei vedea ca finantele se reechilibreaza. 

BALANTA

In sfarsit se pare ca medicamentul sau tratamentul pe care l-ai inceput incepe sa de rezultate. Starea de sanatate se imbunatateste si esti plin de energie.

SCORPION

Te implici intr-o activitate extraprofesionala care iti va aduce recunoastere sociala si noi prieteni.Asta te va ajuta sa te mai deconectezi si tu de la problemele amoroase sau emotionale cu care te confrunti in prezent.

SAGETATOR

Sefii sunt cu ochii pe tine si te simti putin presat din cauza aceasta.Nu iti fa griji, pentru ca vei face o poza buna si rezultatele tale te vor propulsa imediat.

CAPRICORN

Se pare ca astazi partenerul de viata are chef sa te suprinda cu gesturi spectaculoase de dragoste. S-ar putea sa te invite la o cina romantica sau sa iti ofere un cadou costisitor.

VARSATOR

Este o zi in care te poti face remarcat. Vei reusi sa ii farmeci pe cei din jur cu cateva cuvinte bine plasate si te vei simti plin de incredere in fortele proprii.

PESTI 

Un vechi dicton latin spune: „Fericita e calea de mijloc!” Astazi va trebui sa ti-l repeti cat de des poti, pentru a nu face alegeri gresite. Nu favoriza pe nimeni, nu te lasa sedus de emotii, alege calea echilibrului.

Sursa: Dr. Astrolog Alexandra Coman 

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vorbește Lumea

Articole pentru emisiune Vorbește Lumea

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni