• Emisiuni
  • Vorbește Lumea
  • Horoscop chinezesc zilnic 9 septembrie 2015: Iepurii au nevoie de o pauza, Serpii au probleme in dragoste

Horoscop chinezesc zilnic 9 septembrie 2015: Iepurii au nevoie de o pauza, Serpii au probleme in dragoste

Horoscop chinezesc zilnic 9 septembrie 2015: Iepurii au nevoie de o pauza, Serpii au probleme in dragoste

Ce iti rezerva astrele pentru ziua de 9 septembrie 2015. Citeste horoscopul chinezesc de astazi.

DRAGON

Cineva te irita cu insistentele sale, insa esti prea politicos sa spui asta cu voce tare.Daca nu iti delimitezi teritoriul atunci nu mai ai niciun motiv sa te plangi sa iti este incalcata intimitatea.

SARPE

Ai mare nevoie de un sfat insa nu stii la cine sa apelezi. Este vorba de o chestiune intima si pe de o parte vrei sa fii ajutat,pe de alta parte nu esti pregatit sa oferi toate informatiile necesare.

CAL 

Dupa fapta si rasplata. Astazi vei culege roadele activitatilor incepute cu doua-trei luni in urma. In functie de implicarea ta in proiectele desfasurate, nota de plata va fi multumitoare sau nu.

CAPRA

Iti faci prea multe griji pentru actiunile celor din jur. Chiar daca esti un prieten adevarat si saritor, uneori e intelept sa ii lasi sa isi rezolve singuri problemele.

MAIMUTA

Urmeaza sa iei bani. Poate nu astazi sau maine, dar in curand vei depasi cu succes pana financiara in care te afli acum.

COCOS

Esti obsedat de ordine si curatenie, insa cand incepi sa dictezi si altora ce sa faca atunci devine o problema. Tempereaza-ti excesul de zel si incearca sa nu ii obosesti pe cei din jur cu aceaste obiceiuri.

CAINE

In ultima vreme ai avut parte doar de blocaje.Este ca si cum universul s-a hotarat sa iti intoarca viata cu susul in jos si sa iti testeze puterea de regenerare. In sfarsit putem spune ca situatia incepe sa se deblocheze. Nu spectaculos, dar simti si tu vibratii pozitive.

MISTRET

Relatia cu copiii devine putin mai tensionata.Fie ti-au ascuns o situatie, fie au intrat intr-un bucluc si tu va trebui sa il rezolvi.

SOBOLAN

Ti-ai promis de mult ca vei pune punct unei situatii complicate, insa nu faci nimic. Nu mai ai nicio scuza pentru problemele cu care te confrunti pentru ca deja cunosti solutia la ele.

BOU

Nu e momentul sa declari sus si tare ca iti doresti divortul sau ca te pregatesti sa inchei o relatie.Te confrunti cu o banala criza familiala si lucrurile se vor linisti de la sine.

TIGRU

Cea mai buna razbunare fata de dusmanii tai este sa fii fericit. Aminteste-ti acest dicton astazi.

IEPURE

Ai investit si timp si bani intr-o afacere, insa acum e momentul sa iei o scurta pauza. Relaxeaza-te si vei vedea ca in curand se vor vedea si rezultatele pozitive.

Sursa: Dr. Astrolog Alexandra Coman 

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vorbește Lumea

Articole pentru emisiune Vorbește Lumea

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni