• Emisiuni
  • Vorbește Lumea
  • Horoscop chinezesc zilnic 8 septembrie 2015: Caprele au probleme cu banii, Tigrii au probleme in cuplu

Horoscop chinezesc zilnic 8 septembrie 2015: Caprele au probleme cu banii, Tigrii au probleme in cuplu

Horoscop chinezesc zilnic 8 septembrie 2015: Caprele au probleme cu banii, Tigrii au probleme in cuplu

Ce iti rezerva astrele pentru ziua de 8 septembrie 2015. Citeste horoscopul chinezesc de astazi.

DRAGON

Uneori destinul iti trimite si mesagerii si solutia, dar tu te incapatanezi sa nu observi nimic. Daca vei privi mai atent in jur,vei vedea ca raspunsul la problema cu care te confrunti este unul extrem de simplu.

SARPE

Te pregatesti cu multa sarguinta de un examen sau de o testare. E foarte intelept ca ai inceput sa inveti, pentru ca numai de ambitia si determinarea ta depinde succesul  la acest examen.

CAL

Ai complotat impotriva unui bun prieten, nu cu intentia de a-l rani, ci cu dorinta sincera de a-l ajuta sa se schimbe. Demersul tau a esuat, mai ales din cauza ca ai uitat sa ii respecti liberul arbitru.

CAPRA

Nu ar strica sa faci o vizita pe la banca ca sa vezi cum mai stai cu platile si investitiile pe care le faci. Pe undeva s-a strecurat o greseala sau o intarziere si numai tu poti descurca situatia.

MAIMUTA

Dorinta de a explora noi teritorii, nevoia de a iesi din tipar te determina sa incerci lucruri noi.Si bine  faci, petru ca succesul este destinatia finala a celor dispusi sa riste.

COCOS

Starea de sanatate a unei persoane dragi te ingrijoreaza peste masura.N ai cum sa o ajuti, insa macar o poti incuraja sa mearga la medic.

CAINE

Ti se pare ca totul sta pe loc, ca nimic nu merge inainte si nu stii ce sa mai faci. Poate nu tu esti de vina, ci incapatanarea celor din jur. 

MISTRET

Eviti sa spui deschis ce te doare, insa intelege si tu ca nu toti cei din jur iti pot citi gandurile. In loc sa oftezi tacut in singuratate, mai bine spune deschis ce te deranjeaza si rezolva odata pentru totdeauna situatia.

SOBOLAN

Starea de sanatate nu este prea buna, insa ai grija sa nu ai parte de un diagnostic pus gresit. Nu ar strica sa mai ceri o a doua opinie medicala.

BOU

Niste cheltuieli neprevazute iti destabilizeaza complet bugetul. Nu ai ce sa faci, roaga-i pe prietenii apropiati sa te imprumute o zi-doua cu niste bani.

TIGRU

Oricat ti-ai dori ca relatia de cuplu sa se imbunatateasca, depinde si de cealalta persoana. E important sa discutati deschis, e important sa 

IEPURE 

Cei din jur se pare ca incearca sa iti controleze viata, sa iti dicteze ce sa faci, cum sa faci si cand sa faci. Nu le permite sa iti incalce teritoriul pentru ca risti sa iti pierzi toata libertatea.

Sursa: Dr. Astrolog Alexandra Coman 

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vorbește Lumea

Articole pentru emisiune Vorbește Lumea

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni