Horoscop chinezesc zilnic 30 septembrie: Cocosii isi rezolva problemele, Iepurii au nevoie de relaxare

30 Septembrie 2015, 08:21

Horoscop chinezesc zilnic 30 septembrie: Cocosii isi rezolva problemele, Iepurii au nevoie de relaxare

Ce iti rezerva astrele pentru ziua de 30 septembrie 2015. Citeste horoscopul chinezesc de astazi.

DRAGON 

Este un moment prielnic pentru planificarea noilor activitati. Ar fi indicat sa consulti o persoana avizata pentru a preveni anumite inconveniente.

SARPE 

Chiar daca atmosfera va fi destinsa, nu vei fi prea tentat sa te intalnesti cu multa lume. Te vei simti bine in intimitate.

CAL

Vei fi constient de consecintele actiunilor tale. Te vei afirma cu usurinta. Ai putea indeplini rolul unui mediator intr-o confruntare intre doua persoane.

CAPRAEste o zi excelenta pentru o viata sociala activa si te vei simti bine in compania altora, reusind sa impartasesti din gandurile si sentimentele tale.

MAIMUTA

Astazi vei purta discutii sobre, insa schimburile de idei iti vor permite sa intelegi mai bine opiniile diferite ale celor din jur.

COCOS

Astazi si maine vor fi zile excelente pentru a rezolva o situatie care te deranjeaza de ceva timp. Perspicacitatea si realismul vor fi punctele tale forte.

CAINE 

Ai putea fi tentat sa tolerezi unele atitudini mai mult din pricina slabiciunii decat dintr-o reala intelegere a situatiei. Zilele urmatoare vor fi propice schimbarii.

MISTRET 

Vei gasi solutia la o problema mai veche. Totodata, vei avea ocazia de a petrece cateva zile interesante sub aspectul creativitatii. 

SOBOLAN 

Este posibila o mica evadare din realitate. Lasa-te in voia acestei stari de visare cu ochii deschisi, pentru ca asa iti vor veni cele mai bune idei.

BOU 

Este o zi perfecta pentru viata de familie. Pe de alta parte, ai putea fi ceva mai agitat decat de obicei. Incearca sa gasesti timp pentru a te relaxa.

TIGRU 

Vei fi curios si in cautare de noi interese, insa entuziasmul tau ar putea fi contracarat de indiferenta unor persoane. 

IEPURE 

Astazi doresti sa schimbi totul, dar ar fi mai bine sa renunti la asemenea porniri. Ti-ar prinde bine o plimbare lunga.

Sursa: Dr. Astrolog Alexandra Coman 

Vezi episoade in intregime pe

STIRILEPROTV.RO

Mai mult pe STIRILEPROTV.RO