• Emisiuni
  • Vorbește Lumea
  • Horoscop chinezesc zilnic 29 septembrie: Dragonii au probleme la serviciu, Sobolanii intampina tensiuni in cuplu

Horoscop chinezesc zilnic 29 septembrie: Dragonii au probleme la serviciu, Sobolanii intampina tensiuni in cuplu

Horoscop chinezesc zilnic 29 septembrie: Dragonii au probleme la serviciu, Sobolanii intampina tensiuni in cuplu

Ce iti rezerva astrele pentru ziua de 29 septembrie 2015. Citeste horoscopul chinezesc de astazi.

DRAGON
Astazi la locul de munca se poate ca atmosfera sa fie destul de tensionata, datorita superficialitatii cu care tratezi unele proiecte, acte sau intruniri. Asadar, reorganizeaza-te si i mi serios.


SARPE
Astazi viata Serpilor devine mai vesela, se ivesc mai multe ocazii de distractie, timpul liber este petrecut in mod mai placut


CAL
Cand doi se cearta al treilea castiga. Astazi vei asista neputincios la un schimb de replici intre doi prieteni si daca vei interveni poti fi acuzat de incercarea de a coaliza cu o parte sau alta.


CAPRA
Ai o dispozitie mai optimista, inclinata spre comunicare si socializare, mai ales dupa un telefon primit in aceasta dimineata de la o persoana care inseamna mult pentru tine.


MAIMUTA
Anumite  tensiuni dintre rudele tale te fac sa te simti incorsetat.Relaxeaza-te cu totii avem probleme si nu esti tu in masura sa solutionezi toate conflictele aparute.


COCOS
Pe fondul stresului de la locul de munca, rezistenta organismului scade si pot aparea diverse afectiuni, unele catre care ai deja o predispozitie innascuta


CAINE
Nu te simti prea confortabil in compania celorlalti, insa va trebui sa faci un efort de vointa si sa te adaptezi situatiei, deoarece trebuie sa socializezi mai mult si sa-ti largesti cercul de prieteni.


COCOS

S-ar putea sa fii surprins sa vezi ca primesti tot felul de informatii, insa fii mai selectiv, pentru ca unele nu iti vor fi de folos, in timp ce altele sunt minciuni grosolane.


CAINE
Dupa ce ai muncti din greu la o lucrare sofisticata, te simti cam obosit si nu ai chef de prea multe. Recomandarea mea este macar sa te ocupi de sarcinile marunte.


MISTRET
Relatia cu o ruda apropiata este destul de tensionata, insa astazi iti vei musca limba si vei refuza cu toata taria sa intri intr-un conflict deschis.


SOBOLAN
Ai nevoie sa-ti recapeti independenta, pentru ca partenerul a inceput sa fie din ce in ce mai posesiv si sa iti reproseze tot felul de lucruri nefondate.


BOU
Poti macar sa faci un efort de vointa si sa te concentrezi. Astazi ti se va parea destul de greu sa te focalizezi pe ceea ce ai de facut, fiind distras de tot felul de telefoane, drame ale celor din jur, nemultumiri si presiuni.


TIGRU
Astazi poti iesi in lumina reflectoarelor si sa stralucesti. Vei reusi sa-i fascinezi pe toti cu energia si modul pozitiv de a privi viata, devenind un instrument stimulativ pentru cei din jur.


IEPURE

Astazi vei alerga dintr-o parte in alta, iar la sfarsitul zilei, coplesit de toate, s-ar putea sa te declari frant. Recomandarea mea este sa iti canalizezi energia doar pe lucrurile cu adevarat importante.

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vorbește Lumea

Articole pentru emisiune Vorbește Lumea

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni