• Emisiuni
  • Vorbește Lumea
  • Horoscop chinezesc zilnic 17 septembrie 2015: Serpii au planuri de casatorie, Caii trebuie sa aiba grija la bani

Horoscop chinezesc zilnic 17 septembrie 2015: Serpii au planuri de casatorie, Caii trebuie sa aiba grija la bani

Horoscop chinezesc zilnic 17 septembrie 2015: Serpii au planuri de casatorie, Caii trebuie sa aiba grija la bani

Ce iti rezerva astrele pentru ziua de 17 septembrie 2015. Citeste horoscopul chinezesc de astazi.

DRAGON

Astazi este una dintre acele zile in care ai chef sa faci numai ce iti doresti. Uneori e chiar indicat sa te detasezi cateva ore de la problemele de zi cu zi.

SARPE

Relatia de cuplu te provoaca sa iei decizii noi si sa faci ca lucrurile sa avanseze in favoarea amandurora.Poate iei in calcul oficializarea relatiei.

CAL

Financiar stai foarte bine, insa fii prudent pentru ca pot aparea cheltuieli neprogramate.Nu te grabi sa arunci cu bani in stanga si in dreapta pe tot felul de nimicuri nefolositoare.

CAPRA

Esti cu adevarat fericit, pentru ca se face liniste in viata sentimentala, iar asta este tot ce ai nevoie. Iti reintrii in forma si devii din ce in ce mai productiv in tot ceea ce faci.

MAIMUTA

Esti entuziast si plin de viata pentru ca ai sansa de a petrece mai mult timp alaturi de persoana iubita. Te relaxezi si ai si timp sa iti faci noi proiecte.

COCOS

Pana la urma ce prioritati ai? Hotaraste-te pentru ca nu poti rezolva toate lucrurile deodata. Invata sa iti stabilesti lista de prioritati, iar in varful ei sa iti notezi activitatile care te privesc in mod direct.

CAINE

Astazi esti mai ingaduitor cu cei din jur, fapt care atrage reactii si pareri pozitive despre tine. Vei reusi sa aduci argumente pozitive, care iti vor motiva profund partenerii si colaboratorii. 

MISTRET

Astazi esti intr-o forma de zile mari, de aceea tot ce intreprinzi este cu succes. Spre seara esti invitat la o petrecere sau la un eveniment monden, insa te vei eschiva politicos.

SOBOLAN

Te exprimi mai greu decat de obicei, esti imprastiat, neatent si obosit peste masura. Evita sa inteCAPRAtionezi cu cei din jur, pentru ca poti transmite mesaje confuze.

BOU

Iti doresti mai mult timp de relaxare pentru tine si pentru partenerul de viata, insa mai ai de asteptat pana sa se intample asta.Amandoi sunteti prinsi intr-o multime de proiecte care va solicita toata atentia.

TIGRU 

La capitolul comunicare stai foarte bine astazi, reusind sa rezolvi lucruri care trenau de ceva vreme.

IEPURE

Daca te implici astazi in negocieri sau dezbateri vei avea numai de castigat.Intuitia este imbatabila, esti coerent si te exprimi cu multa usurinta

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vorbește Lumea

Articole pentru emisiune Vorbește Lumea

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni