• Emisiuni
  • Vorbește Lumea
  • Horoscop chinezesc zilnic 14 septembrie 2015: Serpii au parte de o schimbare majora, Cainii au probleme de sanatate

Horoscop chinezesc zilnic 14 septembrie 2015: Serpii au parte de o schimbare majora, Cainii au probleme de sanatate

Horoscop chinezesc zilnic 14 septembrie 2015: Serpii au parte de o schimbare majora, Cainii au probleme de sanatate

Ce iti rezerva astrele pentru ziua de 14 septembrie 2015. Citeste horoscopul chinezesc de astazi.

DRAGON

Comunicarea cu cei din jur este benefica in aceasta perioada, fapt ce te poate ajuta atat pe plan personal, cat si profesional.

SARPE

Prezenta celor din jur te mobilizeaza si te motiveaza sa aduci o schimbare importanta in viata ta. Vei vedea ca vei beneficia de sustinere din partea tuturor.

CAL 

Aspectele astrale ale acestei zile te vor face sa vezi adevaratul chip al realitatii inconjuratoare, necosmetizat si nepomadat. Abia apoi vei fi pregatit sa iei decizii importante.

CAPRA

Comunicarea, socializarea si eventualele cursuri de perfectionare sunt la ordinea zilei. Esti dinamic si plin de energie, iar asta te motiveaza profund.

MAIMUTA

Se pare ca se fac noi aliante, si vechii dusmani devin buni parteneri. Nu trebuie sa le acorzi increderea ta deplina, insa nu strica sa ai cateva persoane in jurul tau care sunt dispuse sa te sustina.

COCOS

Astazi vei fi cu adevarat norocos. S-ar putea ca niste rude venite de departe sa iti aduca niste vesti bune privind o plecare la studii sau la un loc de munca mai bun.

CAINE

Intotdeauna ai suspectat ca serviciul iti consuma din energie, dar niciodata nu te-ai gandit ca tot acest stres te poate imbolnavi de-a dreptul. Oare merita sa te chinui atat pentru problemele cauzate de altii, care nu isi fac treaba?

MISTRET

Astazi te vei confrunta cu temeri interioare legate de neimpartasirea dragostei. Le vei spulbera daca vei fi mai atent la semnele pe care ti le transmite partenerul sau partenera ta.

SOBOLAN

Pregateste-te de lupta pentru a-ti impune autoritatea sau pentru a-ti pastra pozitia sociala pe care o ocupi.Cineva incearca sa iti submineze autoritatea, insa cu strategia potrivita, vei reusi sa intorci sortii in favoarea ta.

BOU

Relaxeaza-te putin. Poti declansa unele conflicte cu sefii,nu din cauza ca nu iti faci treaba, ci pentru ca doresti sa demonstrezi ca esti mai bun ca ei.

TIGRU

Nu este bine sa te lasi astazi orbit de orgoliu. Asculta glasul intuitiei si inarmeaza-te cu rabdare.Este o perioada de stagnare in cariera.

IEPURE

Partenerul s-a hotarat ca e timpul sa puneti punct relatiei pe care o aveti. Nu intelegi de ce l-a apucat tocmai acum aceasta nevoie de separare, insa iti recomand,oricat de greu ti-ar veni, sa ii respecti alegerea.

Sursa: Dr. Astrolog Alexandra Coman 

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vorbește Lumea

Articole pentru emisiune Vorbește Lumea

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni