• Emisiuni
  • Vorbește Lumea
  • Horoscop chinezesc zilnic 10 septembrie 2015: Caii au probleme de sanatate, Serpii au parte de o surpriza

Horoscop chinezesc zilnic 10 septembrie 2015: Caii au probleme de sanatate, Serpii au parte de o surpriza

Horoscop chinezesc zilnic 10 septembrie 2015: Caii au probleme de sanatate, Serpii au parte de o surpriza

Ce iti rezerva astrele pentru ziua de 10 septembrie 2015. Citeste horoscopul chinezesc de astazi.

DRAGON
Daca iti vin idei trasnite, cum ar fi de exemplu sa iti dai demisia sau sa rupi relatia de iubire, abtine-te de la gesturi necugetate. Astazi nu este o zi potrivita pentru ultimatuumuri.


SARPE
Nu te-ai fi asteptat ca prietenii sa sara cu mic cu mare in ajutorul tau. De fapt esti surprins de cati vor sa intervina si sa te sustina.


CAL
Astazi starea de sanatate nu este cea mai potrivita. Te simti obosit si fara putere insa s-ar putea ca de vina sa fie orele tarzii la care te culci si agitatia de peste zi.


CAPRA
Ai pofte care mai de care mai ciudate si costisitoare. Este in regula sa faci o gaura serioasa in buzunar, dar macar ai grija la silueta.


MAIMUTA
Astepti un raspuns din partea unei persoane de sex feminin, insa aceasta se pare ca inca nu s-a hotarat in ce directie sa mearga. Decat sa astepti si sa nu faci nimic, mai bine porneste la drum fara ea pentru ca risti sa pierzi sansa de a evolua.


COCOS
Esti curios cum ii mai merge unui prieten insa eviti sa intrebi deschis care este situatia. Faci diverse sapaturi pe la cei din jur, insa sa stii ca raspunsul cel mai corect il vei primi daca apelezi la sursa directa.


CAINE
Sentimentul ca partenerul nu joaca deschis s-ar putea sa fie gresit. Astazi instinctele nu te sustin prea mult. Nu te baza pe ele prea mult, caci s-ar putea sa faci supozitii nefondate.


MISTRET
S-ar putea sa primesti informatii privind o posibila plecare peste hotare, in interes de serviciu sau la studii. Vestea te bucura si incepi sa iei in calcul o schimbare de locatie.


SOBOLAN
In loc sa oscilezi intre a spune ,"da" sau "nu" unei provocari, mai degraba ai actiona. Asteptand interventia unei alte persoane nu faci decat sa incetinesti sosirea unei recompense.


BOU
Cei din jur s-au cam indoit de capacitatile tale.Astazi ai ocazia sa le demonstrezi contrariul si sa arati ca esti o persoana talentata si capabila.


TIGRU
Incearca sa ramai cu picioarele pe pamant si sa nu te lasi purtat nici de orgoliu, nici de incapatanare.


IEPURE
Sunt avantajate studiile sau cursurile de perfectionare. Cei care doresc sa invete o limba straina s-ar putea sa o asimileze repede, cu avantaje maxime.

Sursa: Dr. Astrolog Alexandra Coman 

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vorbește Lumea

Articole pentru emisiune Vorbește Lumea

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni